Bug / Oyun hatasi Darkorbit PvP Saçmalığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmetonurozdemir tarafından 4 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bilerek Bug/ Oyun hatası şeklinde açtım çünkü katlanılır gibi değil.

2 gündür tr4 serverinde EİC şirketinde doğru düzgün slot kesemiyorum. Ana haritalar düşman kaynıyor.

Yahu bu nasıl iş? 1 aylık oyuncu olarak 140 k vuran adamlarla nasıl baş edeyim? Bu nasıl bir PvP mantığı?

Düşmanla mücadele için kasılmam gerekiyor -> Kasılmak için NPC kesmek -> Ana haritalar düşman kaynıyor -> Düşmanla mücadele için kasılmak -> Kasılmak için NPC -> Ana haritalar düşman...

Yahu bu kısır döngüden çıkmanın tek yolu uridium satın almak. Bu mu amaç? Böyle devam edemez kesinlikle.

Savaşa düşkün arkadaşlar için PvP haritaları/ Şirket Savaşı Etkinliği/ Klan savaşları / Jackspot yok boyut savaşı vs. vs. bir sürü alternatif var zaten. Hayır oyunu bilmem kaç yıldır oynayan adam benim portaldan çıkmamı bekliyor.

Bunun çözümü basit: Nasıl ilk başladığında birkaç levele kadar koruma vardı; Şirket haritalarında geçerli olmak üzere rakip seçimi '' Oynama süresi '' ne göre olmalı.

Oyunu 50 saattir oynayan adam 2500 saat oynamış adamla mücadele edemez. Saat aralığını siz belirlersiniz artık 100 mü olur 250 mi olur.

- İlk ateş düşük saatli oyuncudan gelirse atış serbest olur. Böyle bir şey vardı zaten.
    - Başlangıcı üyelik tarihi değil de oynama süresi olarak belirttim çünkü hesap açıp oynamayan veya belirli bir süre uzak kalanlar oluyor. Haliyle yine kasılmamış oluyor kişi.

Ha uridium alan 0 oyun süresiyle dahi baya güçlü başlar işe... Ama ne olursa olsun bu kadar güç farkı da bu kadar fazla düşman sayısı da ortaya çıkmaz.

Ortaya attığı önerinin basitçe örneği şu: Oyunu atıyorum 500 saattir oynayan birisi dediğim kategori şekli gelirse ( 250 olsun saat aralığı)

En az 250 saat oynamış kişilere saldırabilir, En fazla 750 saat oynamış kişilerden saldırı alabilir.

Sorular:

1- 250 çok dar bir aralık değil mi?

- Bence değil. Atıyorum bunu 500 olarak belirlersek 20 saat oynamış biri 520 saat oynamış birinden saldırı alabilir demektir ki aradaki muhtemel güç uçurumunu siz tecrübeli oyuncular daha net anlarsınız.

2- Uzunca süredir oynayanlar var, onlar düşman bulamaz?

- Yahu nasıl bulamaz. Sadece şirket haritalarında dedik. O kadar etkinlik/ PvP haritası var. Kolay yoldan çömez kovalamak usta oyunculuk mu oluyor? Herkes dengiyle uğraşsın.

Düşüncelerim bunlar. Fikirlerinizi ( başta tr4 de oynayan varsa diğer şirketlerdeki durumu paylaşması olmak üzere) bekliyorum.

2. mantıklı +1

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Öncelikle sorularınızı cevaplayalım.

Oynadığız saatlerin o kadarda çok önemi yok çünkü oyun saati az olan bir oyuncu kendisinden fazla olan bir oyuncuyu kesebilir.

Biraz empati kurun, siz geminizi fullediğiniz zaman sizden güçsüzleri kesmeyecekmisiniz? Keseceksiniz tabiki, kesmem demeyin. :)

Size tavsiyem geminizi sistemli şekilde geliştirmenizdir. Önceliği silahlara ve kalkanlara verin sonra droitlerinizi tamamlayın.

Bir klana üye olun, arkadaş edinin, yardım alın, forumu takip edin, etkinlikleri takip edin...

En azından bunları yaparsanız bile oyunda tecrübe edinirsiniz zaten.

Yinede aklınızdaki için Güncelleme ve Fikir Havuzuna bir konu açıp anket hazırlayabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  4. Forumu ve etkinlikleri takip etme noktasını anlamadım. Etkinlikleri tam olarak nereden takip ediyoruz?

Bir de oyuncuların net olarak ilerleme tecrübelerini paylaştıkları ( şunu şunu yaptıktan sonra şunu şunu yapın ) forum bölümü neresi?

5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Size konunuz da da gerekli bölümleri yazdım.

Buradan günlük gelen indirim ve etkinliklere bakabilirsiniz.

Forumdaki konuları izlemeye alırsanız konulara yazılınca bildirimde alabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.