Darkorbit REKLAM yayınlama mantığını Kınıyorum!..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •••ΒΛ¥®ΛΚŦΛЯ••• tarafından 18 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir süredir oyuna girişte gelen reklam sayfasının ne kadar sinir bozucu olduğuna dair supporta attığım maillere geçiştirilmiş cevaplar almaktayım. -''Oyun kurucusuna bildirdik '..'' Bu nasıl bir mantıktır? Bana bu konuda adam akıllı mantıklı cevap yazacak kim var sa yazmasını rica ediyorum. Düşünün mail adresinize giriyorsunuz ve sağlayıcınız size girmeden önce bilmem ne şirketinin reklamını duvar misali gözünüzün önüne çakıyor!.. Ticaretin de kuralları vardır, dayatmacılık bunlardan birisi değildir. ''Bana artık reklam gösterme'' butonu yapmışlar, evet diyorsun bu saçmalıktan kurtuldum galiba!.. Oda seni alakasız Uridium alma sayfasına yönlendiriyor. Ne demek istiyorsunuz, uridium al reklamlardan kurtul mu?.. Rezalet, Kınıyorum sizleri. Bana bu reklamlar geldiği sürece her gün benden mail almaya devam edeceksiniz. İSziin bu dayatmanıza karşılık aynı şekilde olmasa da mail kutunuzda benden her gün bir maile cevap yazmak durumunda kalacaksınız. Saygılar.

2. Aynen katılıyorum ( okumadı)

3. Sırf vip alanlar artsın diye yapıyorlar :p Baktılar satışlar azaldı zorlama yöntemine geçtiler...

Bayramda sırf çocukların harçlıklarını almak için yaptıkları kampanyalar gibi :D

Sırf para başka bir şey görmüyorlar Sonra ben müşteri anlayışı diyince ben suçlu oluyorum yanlış mı ?

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  4. kardeşim anket aç oy verelim forumdan da sert şekilde karşı çıkalım !!!

5. Merhaba ,

Şu anda bu reklam konusu olması gerektiği gibi çalışmıyor büyük olasılıkla çünkü normal değil. Yani yapılmak istendiği şekilde çalışmıyor. Tahminen orada çıkan reklamlardan izlediğinizde belli bir miktar uridium yada oyun içi birşeyler kazanılması gerekiyor. Fakat henüz sistem oturmamış.

Ayrıca konuyla ilgili bir takım bilgileri toplayıp gerekli yere bildireceğiz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.