Geri bildirim Darkorbit "Reloaded" İbaresini Hak Etmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 1 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim şahsi fikirim bu yönde. Sırf Cyborg , Yeni LF-4 , Hammerclaw , Nimesis gibi saçma sapan yenilikleri satmak için eski gemiler öldü.

Bu oyun hani Pay to win'den kurtulacaktı ? Hani oyuncu dostu olacaktı bu oyun ?

Fiyatlar gittikçe artıyor fakat hizmet 0 , yenilikler tamamen cüzdanı sömürme amaçlı ?

Şahsen Bigpoint firimasının oyuncuyu düşündüğünü pek düşünmüyorum siz yıllar önce kaybettiniz.

Diyeceğim o ki bu tip yenilikler ile siz kendinize zarar vermekten öteye gitmezsiniz lakin yine beni dinleyen olmayacak devam edin devam edin...

Ben sadece uzaktan izliyorum ve gülüyorum yazık yazık oyuna 10 sene gömdüğüme üzülüyorum sadece.

Arkası olan klanlar atı oynatıyor yine.

Nerede ESPOR ? Nerede eski oyuncular ? Nerede eski denge eski tat !

Yazık be...

2. cyborg v.s önce botun faal olarak kullanıma açılması ile bitti oyun zaten

3. kazanova

kazanova User

Aynen kardeş işte budur.Çoğu server boş zaten
    Kendi elleriyle oyunun sonunu getiriyorlar.Yazık...

4. Fiyatlar artıyor ama forumda yetkili yok. Chat yetkilisi hiç yok neredeyse!

5. Para kazanmak için hiç bir sey umursanmiyor hesap edilmiyor sonra fiyatlar yuksek.

Yani su ana kadar ki fikirler gercekleseydi inanin bu oyun duzelirdi.

Benim elli tane fikirim vardi Almanyadan kac kere direkten dondu en sonunda eh yeter be dedim saldim.

Ne halleri varsa gorsunler...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.