Darkorbit Şarkıları Değişiçekmiş

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve darkorbit425rt tarafından 8 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olsun beyler

1. olsun

oy sayısı 11
    78,6%
  2. olmasın

oy sayısı 3
    21,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sa arkadaslar Darkorbit face sine baktımda darkorbit oynarken hangi sarkı dinliyorsunuz yazıyodu aceba sarkıları degistircekler eger degistirceklerse şöle olsun.

bu fikir oynadım bi oyunda gormüştüm.

Ana sayafada istek müzik die bir büton olcak oraya tıkladımızda istek sarkının adını yazalım ve arkadaslarımızın istek sarkısı bitigi andan itibaren bizim istek sarkımız olsun sıra ile güzel olmazmı sizce hemi bi sarkıda takılıp kalmayız.

Küfürlü sarkılar eklenmıyçektir tabikide bilindik TR ve İngilizce sarkılar eklencektir.

Son düzenlenen: 8 May 2014
  2. olabilir aslında güzel olur ama sadece gruptakiler duyabilsin yoksa biliyorsun her yerde bi pis insan vardır oraya cinsel içerikli sesler atarlar ve herekzi rahatsız ederler

Drowhake ve darkorbit425rt bunu beğendi.
  3. Bendaha önce açmıştım beyenilmemişti...

darkorbit425rt bunu beğendi.
  4. iste bak bu doru kotü sarkıları eklemiyçekler saden bilindik tr ingilizce sarkılar eklencek
    saden oynadım oyundada ole cinsel icerikli sarkılar yoktu ve hep norrmal sarkılar calıyodu.

5. Benim tavsiyem şu ;

Ghost in the Shell OST'larını dinlediyseniz (Evet o sniper pro benim :)) ilk başta yabancı gelir ama bence Dark Orbit : Reloaded'a en uygun müzikler bu müzikler.

EIC 2-1 / 2-4 arası : Yoko Kanno - Cyberbird

VRU 3-1 / 3-4 arası : Origa - Player

MMO 1-1 , 1-4 arası : Tim Jensen (Yada Scott Matthew'dı galiba) - Run Rabbit Junk

PvP 4-2 , 4-3 , 4-1 : Yoko Kanno - Stamina Rose

PvP 4-4 , 4-5 : Eğer EIC'seniz 2-5 / 2-8 arası çalan müzik , VRU iseniz yine aynı haritalarda çalan müzik , MMO iseniz de yine aynı haritalarda çalan müzik.

EIC 2-5 / 2-8 arası : Shanti Snyder - Christmas in the Silent Forest

VRU 3-5 / 3-8 arası : Ilaria Graziano - Replica

MMO 3-5 / 3-8 arası : Yoko Kanno - Tank! *Cowboy Bepop'dan*

Reaper Pirates 5-1 / 5-3 arası : Origa - Date of Rebirth

KAPILARDA

Alpha Kapısı : Origa - Rise

Beta Kapısı : Yoko Kanno - Home Stay
    Gamma Kapısı : Yoko Kanno - Spotter

Delta Kapısı : GITS - Kugutsumawashi (idi sanırım , ana tema müziği)

Zeta Kapısı : Gabriela Robin - Torukia

Epsilon Kapısı : Uygun müzik bulamadım ...

Kronos Kapısı : Yoko Kanno - Ride On The Technology

Hades Kapısı :
    Yoko Kanno - Zero Signal

Yada BigPoint taa Japonyadan ve Rusyadan :D Yoko Kanno / Origa'dan DO için müzik yapmasını isteyebilir. Bu ikilinin GITS yada anime dışında müzikleri de inanılmaz. Origa AION gibi ünlü oyunlar için besteler yapmaktadır. Yoko'nun da yine Origa ile birlikte verdiği bir çok konser vardır. (bkz : ''Autumn Kisses'' konseri) Oldukça beğeni topluyor.

Çünkü TR serverine özel pek birşey yok ve biz türkler dışında :D Yabancı taraftan da oldukça beğeni toplayabilir.

6. kardesim iste tek bunlar olursa oyun bayar benım tavsıysem herkez sırayla istek sarkıda bulunması sen seversin ama baskası sevmeye bilir.
    bu arada anket yanlış yazmısım" Olsunmu beyler "yazcaktım .:D

7. Bence eski şarkı gelsin o çok güzeldi :D

8. kardesım 7/24 aynı sarkıda bayıo saden youtube kapalı 3 sayfa acmakta cok kasar bence bole bi denenmesi lazım

9. Yani istek şarkı olursa GITS müzikleri elbette ki benim sayemde olacak ondan kurtuluş yok :D

Ama BP bunu yaparmı (acabağ)

Oyum Olumlu

10. saol kardesım ins. bole bi yenilik olur çünkü tek oyun olunca sıkılıyor insan adrenalin olması lazım. :)

11. Bastım bende olumlu oyu bu şarkı bherbat şu anki.

12. Bi bakıyorsun Origa - Rise çalıyor ... :)

Verilen gaz ile Aegis ile bile çarpışmaya girerim :D

Ama bu tür hızlı müzikler seçilmeli tabii yani adamın teki bi aşk şarkısı felan isteyecek ... :/

13. Aşktan yanaa şansım yook :(

14. 0:43 ... .___.

Tamam artık destekleri bekleyelim bu gidişle konu kapanacak :D

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  15. :D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D

16. herkezin müzik anlayısı degisik kardesım senınkıne bakıyozda cok güzelmıs gibi bi kere ben orda baglamayı sevdım adamın soledi sarkıyı deil :)

17. Bağlama elbette ki güzeldir :)

Kinayeden şarkının kötü olduğunu söylemek istediğini anladım :)

Konu dağılacaak konuyu kapatalııım

18. aynen saden irislerde patladı :D:D:d

olm cok kotu oldumyaaa ageis alcaktım :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 May 2014
  19. Drowhake

Drowhake User

Tamamda yani bir dubstep tarzı birşey olsa insanları gaza getirse özellikle düşman haritasına girince böyle 'Skrillex - Kyoto' tarzı falan birşey çalsa iyi olur.

Yada /settings music ANİME !

20. anime müzikleri oyunlarla iyi gider ancak darkorbitte bu tarz müzikleri sevmeyecek çok oyuncu var bence:
    herkes kendi istediği müziği sadece kendi playlistine ekleyip her map ın müziğini kendi ayarlasa?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.