Darkorbit Seviye Düzenlemesi Fikiri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FЦ尺ҚΛЛ tarafından 10 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba önce herkese kolay gelsin.
    Sayın adminim ,
    Öncelikle ingiltere v.s serverlar sırayla birleşiyor hayırlı olsun
    benim fikrim türkiye serverları birleştikten sonra 1 serverda birden fazla oyuncu olacak
    haliylede oyun şartları kısıtlanacak ki şu anda zaten baya kısıtlı kasılmak zor
    ben diyorumki her belirli gemi lvl leri ayrı bir evrene atılsın
    1-7 başlangıç , 7-12 ilerleme ,12-17 orta , 17-25 ileri ve varsa bilmiyorum 25-30 ayrı bir yere alınmalı ki oyun daha düzenli olsun ancak istediğimiz acemi arkadaşımıza yardımımızın dokunabileceği birkaç görev haritaları oluşturulmalı kanaatindeyim teşekkürler kolay gelsin.

2. Serverlarda az oyuncu olduğu için zaten birleştirme kararı almışlarken böyle bir fikir mantıklı gelmedi bana. Oyuncu sayısı fazla olsaydı düşünülebilirdi.

3. kardeş hiç politika bilmiyosun sanırım ekonomiyi zıt yönde kullan sen kasılma derdindesin darkorbit uri satma derdinde yönetici darkorbit olduguna göre senin kasılman onlar için gereksiz

4. JustRuling

JustRuling User

Çok saçma bi fikir olmuş zaten online yok bu dediğin olursa iyice azalır.

5. Prophecy

Prophecy User

İstemez.

6. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Üyelerin Oylarını belirte bilmeleri için , Bu bölüme açılan Konulara Anket eklenmesi şarttır. ( Anket Eklemeyi Bilmiyorsanız ; İnceleyiniz )

Bu Bölüme Anketsiz açılan Konulara , Anket Eklenmesi için 24 Saat süre verilecek , 24 Saat içerisinde Anket ekleme işlemi yapılmaz ise , Konu Kilitlenerek Arşive Kaldırılacaktır.

Üyenin Konusunu Anket ekleyerek , tekrar açması mümkündür.

İyi forumlar.

7. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Konuya anket eklemediğinizden konu kilitlenip, arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.