Öneri Darkorbit-SGK-Sistem Günlüğü Kronometresi (sayacı)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HARBYY.DELİ tarafından 9 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
?

İLGİLİ YENİLİĞİN HAYATA GEÇMESİ HAKKINDAKİ FİKRİNİZ NEDİR ?

1. bu fikrin gerçekleşmesine oy veriyorum

50,0%
  2. tamamen gereksiz buluyorum

50,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba : Darkorbit oyuna giriş yaptığımızdan itibaren yok ettiğimiz yaratıkları kayıteden bir sayaç Kronometre olması her kullanıcının hoşuna gidecek bir yenilik olacaktır.
    > Bu sayaç oyunda ilk aşamada sadece yok ettiğimiz yaratıkları kayıt edebilmemize imkan vermesi başlangıç için güzel olacaktır ve bu sayaçta '' BAŞLAT '' ''SIFIRLA''
    Butonları ve kronometre(sayaç) ı başlattığımız süre zarfında ilerleyen zamanı gösterir bir Saat da olmalıdır. _______________________________________________________________
    | > yaratıklar.....................................yok etme .....................geçen süre |
    | |
    | |
    | >----KRİSTALLON_____________12_______________- |
    | >----KRİSTALLİN_____________ 14____________ [28.04] |
    | >----BOSS KRİSTALLON_________2______________ - |
    | >--- BOSS KRİSTALLİN_________ 6______________ - |
    |______________________________________________________________ |

Konu hakkında desteklerinizi rica ediyorum iyi oyunlar ve iyi forumlar dilerim.:)

Son düzenlenen: 9 Temmuz 2020
  2. hepobur

hepobur User

Hoş geldin Kandıralı :D(shock)

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuzu bölüm kurallarına uygun olmadığından dolayı kilitlenip arşive taşınmıştır. Lütfen konunuzda tek seçenek seçeneğinin açık olmasına dikkat ediniz.

İyi Forumlar Dilerim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Temmuz 2020
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.