Darkorbit Sistem Gereksinimleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZEYTİNBURNU tarafından 13 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darkorbit oynarken ben başta olmak üzere birçok arkadaş oyun donmasından yana muzdarip oluyoruz.Peki darkorbit oynarken Ekran kartı,Ram vb. donanımların minimum değeri ne olmalıdır ?

2. Ram 4 GB ve üstü , ekran kartı 1 GB ve üstü olması lazım temel olarak . internet hızıda buna etkiyor tabi birçok etken var

3. _DODGE_

_DODGE_ User

Minimum sistem gereksinimleri:

2 GB ram

1 gb a yakın ekran kartı

2.30 veya daha fazla işlemci hızı

Maximum yukarıda belirtildiği gibi

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun bölüme taşınmıştır

5. 1gb ram 128mb ekran kartı 2.1ghz dark oynuyom :D

Unspoken bunu beğendi.
  6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ati radeon 2600 pro 512 mb
    Ram 4gb ram
    intel core işlemci ile oynuyorum.

7. 2gb ram -700 mb intel ekran kartı - intel pentium 2ghz işlemci cubide kasmalar oluyo onun dışında sorun yok , cubideyken ekran kartı driverim bozuldu resmen o kadar formatla düzelttim =)

8. Benim Pcnin Ram 4 Gb Ekran Kartı Yok ama Anakartın Üstündeki Küçük Ekran KArtını Kullanıyorum . Cubideyken Ve 4-5 Haritasındayken vs. Gibi Yerlerde Aşırı Kasıyor .ss :(

9. Evet arkadaşlar anladığım kadarıyla Minimum 2 GB Ram,1 GB Ekran kartı ve 2 GHZ İşlemci lazım.Bunun altına düşen bir oyuncu,oyundan fazla tad alamaz.
    Teşekkürler,İyi oyunlar

10. 960 MB RAM , 1 GB ekran kartı , 1,20 GHz işlemci hızı ile DO oynuyorum internet hızı 144.0 Mbps..

Bazen çok kasıyor bazen güzel oluyor :)

11. KralTr

KralTr User

1gb ekran artina o kadar ram dengesiz olmus sanki :)

BlackGhost™ bunu beğendi.
  12. murder0685

murder0685 User

2 gb ram 1 gb ekran kartı pentium işlemci intel ekran kartı 0 kasma ile oynuyorm ben

13. SORRYAGA

SORRYAGA User

1 hafta önce format atılmış laptop
    İntel core i3 2.40 ghz
    2 gb ram
    1 gb yakın ekran kartı
    7 mbps internet
    gemi-arka fon-patlamalar>>yüksek
    diğerleri en düşük ayarda kasmadan oynayabiliyorum....

14. KralTr

KralTr User

3gb ram 1 gb ekran karti pentium islemcili 1.86 ghz 42mbps internette oynuyorum
    Ozellikler yuksekte
    Normal oyunda bir kasma yok fakat toplu savaslarda inanilmaz kasiyor nedenini anlamis degilim

15. 512Mb ekran kartı
    4Gb ram (32bit olduğundan 3ünü kullanıyorum)
    2.6ghz çift çekirdek 5000+amd işlemci. Yani kısacası 7-8 yıllık kasa ile oynuyorum, yaratıklar çok olunca tıklanmıyor kasıyor rakip ema atıp çevremde gezinirse tıklayamıyorum rakibin 10bin canı varsa bile ölüp gidiyorum.. Ondan hariç normal mapte yaratık keserken 30-40fps gezerken 60fps gidiyor ve yetiyor.

16. Uzaylı-11

Uzaylı-11 User

intel centrino duo işlemci 2 gb ram 128 mb ekran kartı biraz kasıyor ama olsun :))

17. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konu açılış tarihinin üzerinden 1 seneye yakın biz zaman geçmesinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.