Darkorbit Steam Gelsin ve İndirmeli Olsun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mcqeen tarafından 15 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit STEAM gelsin

1. Evet

oy sayısı 9
    75,0%
  2. Hayır

oy sayısı 3
    25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mcqeen

Mcqeen User

Darkorbit steam gelsin hem hile oranı azalır hemde alışverişlerde çıkan sorunlar azalır. Hem reklam olur hem de daha çok kişi oynar. 2017 yılındayız tarayıcıdan oyun mu oynanır. Hep işlemciye yükleniyor ekran kartımın %10 kullanıyor ne oluyor FPS dropları oluyor. Hepimizde i7 6 -7 ve 8 nesil işlemci yok. Ben param buna yetti i3 6100 kullanıyorum. Dolar olmuş 4 TL kur hep en yüksekten hesaplanıyor. Geçen sene 450 TL almıştım. O zamanlar kur olmuştu 3.50 TL. Ama çoğu oyunu oynuyorum. SHADOW OF WAR bilmeyen yoktur. 45 FPS cayır cayır sıfır donma niye oyun optimizasyonu süper. Ekran kartımda Asus expedition geforca 1050 Tİ 650 TL almıştım. 16 GB RAM var zamanında 200 TL x2 yani 400TL almıştım şimdi olmuş tek ram fiyatı 450 TL. İnsanların parası yok Saten tarayıcılar su gibi RAM çekiyor. Sen koy steam indirmeli olsun daha iyi olur. Sonuçta steam kendi koruması var. Vac ban denen sistem de var. Botlara çözüm olabilir.

Dota 2 oynuyorum sıfır kasma. Adamlar oyunu geliştirdiler. O oyunda 2008 beri var buda 2006 ne farkı var? Adamlar steam reklamları iyi. Steam para yüklüyorsun istediğini alıyorsun. Çoğu kişi vip alıyor gelmiyor katlayıcı alıyor gelmiyor. Bu tür sorunlar azalır.

Emek isteyen bir iş.

Kutu topluyorum pet sürekli yaratık kesen botlar yüzünden çöpleri toplayıp duruyor :p Petim 12 tane radar almışım 200bin uridyum fazla yatırdım çöp toplasın diye. o_O Hile oranı azalır.

Bir düşünün derim.

2. Darion26

Darion26 User

Oyun steama gelmez ama sana iyi bir haber vereyim oyun hem indirmeli hemde tarayıcı üzerinden oynanabilir duruma getirilecek.:)

3. Fikrinizi desteklerim :) İndirmeli versiyon olduğu taktirde zaten steam'e de eklenebilir konuma gelebilir. Ancak hileler konusunda steam pek güvenilir bir platform değil. Şu anda büyük oyun firmalarının oyunlarında bile çok büyük hile ve buglar steamde olmasına rağmen engellenemeyecek durumdadır.

Fαlcoη[CΣFΛ] bunu beğendi.
  4. Gizli Harita ( Cubikon Graveyard ) konuma bir göz atarmısın :) belki sizin işinizi kolaylaştıracak fikirler vardır ;)

5. Öyle ama en azından şu ekran botları kesin engellenir :D

6. WolfWar

WolfWar User

Valla onnu bende istiyomda bu çok zor birşey. Bigpoint gibi cimri bir firma valve gibi bonkör bir firmayla hayatta anlaşmaz :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.