darkorbit steam'e gelmeli mi? svler birleşmeli mi?

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve erdolannisternew tarafından 15 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. oyuncuların düşüncelerini çok merak ediyorum. 10 senedir steam kullanıyorum oyunun steam e gelmesini çok isterim daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum büyük ihtimal açılmıştır.
    bunun dışında serverlar birleşmişti daha önce ancak tekrar bir birleşme söz konusu mu? hali hazırda tr1-tr5 te bile pazar günleri kapılarda sınırlama var büyük ihtimal bir birleşme olmaz ama yetkililer bu konular hakkında bilgiye sahip mi? sahipse cevaplarlarsa çok sevinirim :)

2. oben

oben User

ben söyliyim buna benzer onlarca konu var ve bana göre boş muhabbetten öte değil aklına esen oyunu kendi istekleri yönünde istek belirterek gündem oluşturma derdindeler halbuki binlece oyuncusu olan bir oyunda her önüne gelen istek belirtse iş perişan olur.kimisi yeni server açılsın diyor kimisi serverler birleşsin diyor dünde aynı idi bugünde aynı serverler birleşsin dediler dediler birleşti oyun oynanmıyor kapılarda kuyruk var demeye devam.tüm bu sorunları hep birlikte yaşıyoruz ama her ne hikmetse 2 elin parmaklarını geçmeyecek sayıda kişiler aklına estikçe konu açıp gündme oluşturma derdindeler.
    bir an için bu konuyu ben açtım var say ve sende fikrini söyle bakalım farklı olarak ne düşünüyorsun merak ettim.

3. Mrs.HOY

Mrs.HOY User

iyide herkesin göremediğini belkide sen göreceksin ve bu herkesin göremediğini sen gördüğün icin oyuna en büyük katkıda sen olcaksın nerden bilebilirsin ki böyle işleri

4. oben

oben User

arkadaşım ben olmasın demiyorum yenilikçi birisiyim ama bu oyunun en önemli sorunları varken bunları konuşmak gereksiz diyorum el birliğiyle önemli konuları dile getirelim merkeze baskı oluşturmaya çalışalım onlar düzelsin sonra keyfi işlere bakarız oyunda bir sürü illegal durum söz konusu iken server birleşse ne olur birleşmese ne olur adam 2 km den ateş ederek geliyor yaratık kesme ayrı dert görev ayrı dert kapı yapıyolar rütbeyi etkiliyor ayrı dert bugla günde milyon rütbe yapıyorlar ayrı dert.

5. ateistkeci

ateistkeci User

Oyunda bu kadar çok bug, lag, hile ve bot olduğu sürece Steam'a gelmesi gibi bir ihtimal olamaz :) Ne zaman bu sorunlar kökten ve kalıcı olarak çözülür işte o zaman oyunun Steam'a gelip gelmemesini tartışabiliriz

militaryship-3 bunu beğendi.
  6. Kesinlikle .

7. Sırf hilecilere baskının artmasına katkı sağlayacağı için Steam'e gelmesini destekliyorum. Ayrıca Darkorbit'in daha fazla kişi tarafından farkedileceğini tahmin ediyorum.

8. zalim

zalim User

oyun steam a gelirse bot açmak zorlaşacağı için teklif daha edilemez. Daha çok oyuncumu gelir mi? Bence gelmez. Hatta çok oyuncu kaybeder. Neden gelsin ki yeni oyuncu oto olmadan 2 senede anca fuller. Birde çok zaman harcaması lazım.

9. fullenmek için oto şart değil.o işin kolayına kaçanlar.adam oraya tl karşılığı 330k uri koymuş çelkersin x4 te bakarsın işine hile de neymiş?her pazar 290 tl veremiyosan yaşama neden yaşıyosun.gidip 3080 ti almayı biliyosun utanmadan bot kullanıyosun.adap kalmadı devir değişik

10. Arada bazı arkadaşların da yazdığı gibi oyunda bir sürü sıkıntı varken tek derdimiz Steam'a gelip gelmemesi mi kaldı ? :D :)

Nerdeyse hakkıyla oynayan oyuncu kitlesi kalmamış ve ayrıca pek yeni oyuncunun gelmediği gelenlerin çoğunun da 1 ay filan anca oynadığı oyun haline gelen Darkorbit steam'a gelse ne olur gelmese ne olur ? :) Oyunu mahvettiler ve oyun daha da köklü bir kararla farklı tarz hareket edilmezse kapanmaya doğru gidiyor. Oyunu harcamasalardı e-sport oyunu haline gelebilirdi. Takımlar kurulup 5 e 5 veya 10 a 10 savaşlar yapılır ya da turnuvalar düzenlenebilirdi. Her server'da mevcut oyuncu yüzdesinin %80 civarı illegal oynuyor. :) :D
    İroni mi yaptın emin olamadım. :D Haftada 290 / 300 TL vermek normal bir şey mi ? Veremeyen oynamasın mı bu oyunu ? :D Bir sürü deli sorular. :D :)

CzRєкѕoℓo™[11LF4] bunu beğendi.
  11. NE ? İroni yapılınca genelde ünlem işareti konulur. Umarım ironidir !!

12. 300 TLyi nerden ve nasıl kazanabiliyorsunuz da her hafta 300 TL yatırabiliyorsunuz ? ''ne ironisi'' dedikten sonra koyduğun ünlemin bir anlamı kalmıyor. Hayır cidden her hafta 300 TL'yi havaya savuracak kadar egosuna yenik insanların var olduğunu bilmek beni derinden üzüyor.

13. Darkorbit kesinlikle steame gelmeli daha fazla oyuncu çekmek isityorsa. Fakat serverlar birleşmemeli çünkü şuanki serverlarda biel düşük gemiler kasılamıyor hele bir de tr5 de oynuyorsanız sadece o serverda bile kasması çok zor.

14. ORHANOZEL

ORHANOZEL User

Geç Kalınmış Bişey Bence Steam Gibi Bi Yere Geçmemesi İşallah Bi An Önce Gecerler Az da Olsa Ümit Var!
    Server ler ise Adminleri Yorulacak Ama Bi Zahmet Çekmelri Gerekiyor İnsan Haritada Şizofren Oluyor Kimse Yok SW DE!!!!!

15. Hocam o dönem çok eskide kaldı kimsenin gidip uri çektiğini düşünmüyorum. Çekenler eskiye oranla çok daha azdır. Eskiden X3-X4 olunca millet akın akın X4-X3 çekebilmek için telefondan sms atmak için hatta kontür yükler yada karda para atar çekmeye uğraşırdı. Şimdi çoğu kişi hile, hurda ile bir yerlere gelmeye çalışıyor burada ki sorumlu aslında Bigpoint.

Niye? Çok basit hileye hurdaya göz yumuyor. 3. parti programlara, bugculara eskisi gibi sert cezalar uygulanmıyor. Önceden direk sınırsız hesap kapatma vardı ancak bazıları bug ve 3. parti program kullanmaktan bann yese bile bir süre sonra tekrar bu hesaplar açıldı. Normalde sınırsız kapatılması gerekiyordu o zamanın GİŞ kurallarına göre.

TR-3'de ki bir çok rütbeli eski hesap böyle bir durumdan geçti.

BP diyor ki GİŞ kurallarında böyle yazıyor ama kendisi GİŞ kurallarını bu konuda gram uygulamıyor. Yahu 3. parti yazılımları bannla oyunu kolaylaştır diyoruz yok.

6 senedir oyun Unitye geçecek yılan hikkayesine döndü iş. Bize verilen söz 2015'de idi biz 2 sene içerisinde unitye geçebilecektik ama gel gör ki o 2 sene hiç bir zaman olmadı. Şimdi ise unitye hala geçilecek deniyor verilen sözün üzerinden 6 sene geçti... 2015'ten beri bir arpa boyu yol alınmamış sanırım ki hala flash kullanıyoruz...