Darkorbit te aniden FPS düşmeye başladı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TR2KURALSIZ tarafından 24 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Daha düne kadar darkorbit te oyuna girer girmez 60 FPS alıyodumsavaş ortasında dahi 50-55 lere iniyodu cok kalabalık olursa FPS 20-30 lara iniyodu fakat şimdi ise oyuna 40 FPS ile giriyorum tek kişi ile savaşa girdigim zaman 15-20 FPS anca alıyorum yardımcı olabilecek varmı ???

Bilgisayar Özellikleri:
    Anakart :MSI B150M BAZOOKA
    CPU : İntel core İ3 6100
    GPU : MSI R7 370 GAMİNG 2G 256 BİT
    RAM : 8 GB KİNGSTON 2133 Mhz
    SSD : KİNGSTON 128 GB 500/500 okuma yazma hızı
    İşletim sistemi : Windows 10 enterprise

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Mart 2016
  2. Aliens

Aliens User

Görünüşe göre 2D oynuyorsunuz. 2D daha yavaştır. En iyi performansı almak istiyor iseniz size tavsiyem 3D istemcisini kullanmanız. Gözle görülür hızlanma olacaktır. İyi oyunlar dilerim.

3. Dediğin dogru fakat 3D de kastıgı icin 2D ye gectim hiç bir fark göremedim malesef aynı

4. Aliens

Aliens User

Tarayıcı verilerinizi-çerezlerinizi temizleyip bir daha denemenizi tavsiye ederim. Ayrıca Chrome kullanıyor iseniz Maxthon Tarayıcısını kullanmanızı öneririm. Ayrıca 3D oynar iken droitleri, mini harita arka planını ve tüm ayarları düşürün. Ayrıca tam ekrana geçin.

5. bu FPS çerezler temizlenmiş maxthon kullanırken tüm ayarlar en düşükte iken cekilmiş bir fotoğraf :)

6. Aliens

Aliens User

O zaman PC'niz zararlı yazılım kapmış olabilir. Birde oynadığınız sunucu nedir? İsminizde yazan TR-2'mi?

7. [​IMG]

BOŞ ALANDA ALDIGI FPS YUH ARTIK DİYORUM BAŞKA BİŞEY DİYEMİYORUM AYNEN TR2 ZARARLI YAZIMLIMLARI FELAN TEMİZLEDİM

8. Aliens

Aliens User

Bulunduğunuz Server makine olarak eski. Sanırım ondan dolayı kasma ve donma yapabiliyor olabilir. Yalnız siz yine de zararlı yazılım konusunda profesyonel destek alın. Anladığım kadarı ile o özelliklerdeki bir PC'de kasması olanaksız duruyor. Birde aynı yerden 3D FPS'sini gönderebilir misiniz?

9. BİRDE VİDEO OLARAK GÖR KARDEŞİM konfi degiştirdigim zaman FPS ye dikat et

Allaha şükür düzeldi sonunda :D

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Öncelikle mesajınızın tamamını büyük harf ile yazmayınız.Bağırmak anlamına geldiğinden yasaktır.

Sorununuz çözülmüş.Eğer devam ederse burada bulunan bilgiler işinize yarayabilir.

Kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar

11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

nasil duzeldi onuda yazsaydiniz ayni sorunu ceken arkadaslara ornek olurdu?

12. Nasıl düzeldi????

Benim pc özelliklerim düşük fakat maxthon ile süper olmasada rahat oynadığım oluyordu biranda oyun oynanmaz hale geldi. Benimki 3D.

13. 1- ekran kartı sürücüsünü degiştirdim
    2-farklı tarayıcılar denedim(degişen bişey olmadı tabi yine maxthonda düzeldi)
    3- virüs-zararlı yazılım taraması yaptım (2-3)tane virüs cıktı
    4-Bunların hiçbiri faydalı olmadı tabi

sonrasında yine aynydı bi ara AİDA64 diye bir program indirdim strest tesi felan yapıyodum pc ye baktım düzeldi belkide sunucuda sıkıntı vardı :D

14. O zaman benim işime yarar bir şey yok. Bende sordukan sonra ne yaptıysam fps yükselmişti sonra tekrar yerlerde süründü.

15. Yalnız orası boş alan değil, istasyonlarda FPS harcıyor.

16. Aliens

Aliens User

Bence şu ufak yıldızlar da FPS harcıyor. Onları da kapatma ayarı olmalı. Nedensizce onlar benim sinirlerimi bozuyor.

17. 3D de kapanıyor ama 2D de kalıyor o sorun

18. Aliens

Aliens User

Yok, kapanmıyor. Videoya bakmadın mı? Oldukça belirgin. Ve resim albümümdeki resimlere bakarsan görebilirsin.

19. Efekti düşük yapıp baktın mı?

20. Bu oyunu indirmeli yapmadan biz rahat edemeyecegiz :( gtx 960 i7 16 gb ram bir pc bos yerde 40 fps fln alıyor arkadasınki gibi ben de tr2 deyim serverde birşey olabilir. Virus fln da yok cunku bir tek bu oyunda oluyor ve GTA da 60 fps alan pc darkobitte 40 alınca sinirleniyor insan haliyle ...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.