Darkorbit telefonda oyna

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *O*R*X*A*N tarafından 30 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

S.a arkadashlar sorumu lutfen cabuk balamayin bir onceki forumda yazmishdim amma iyi cevap vermemishdiler.bilen arkdashlara sesleniyorum
    Shimdi sorum shu telefonda ram 1 gb cpu hz 1.2 olursa ve ANDROID ishlemli olursa Photon browesr calishirmi yoksa bashka ishlemlerde calishiyor?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Çalışır ancak telefondan çok kolay bir oynanış olmuyor.Tecrübeyle sabittir.

İyi forumlar

3. Merhaba ,

İlave olarak tabletleri bilmiyorum fakat telefon ile oyunu oynayamazsınız. En fazla arka sayfa dediğim oyun anasayfası v.b. kısımlarda gezinebilirsiniz. Açık arttırmaya bakabilir veya takip edebilir gerekirse kredi yatırabilirsiniz. Fakat normal bilgisayardaki gibi telefon üzerinden oyunu oynayamazsınız.

İyi forumlar.

4. 1,5 ghz işlemci 1 gb ram ile rahat oynarsın
    ekran en az 4,5 5 inç olursa iyi olur
    ve sabır ister. yaratığı işaretlemek için onun durmasını beklemen gerekiyor mesela
    ve bide geminle değilde petinle saldırmanı öneririm petini koruma moduna al o kessin

5. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

ben nokia x telefonundan girdim promerium satmak icin oldu oynamak zor sadece promeriumla credi toplaya bilirm?

6. Merhaba ,

Ben zaten oyuna giremezsini yazmadım :) sadece oyunu oynayamazsınız diye yazmıştım. Çünkü ekran ne kadar 4.5 filan olsa da çözünürlüğü ufak olduğu için her şey küçülür. Skylab sevkiyatlarına bakabilir , açık arttırma vb. kısımlara bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.