Duyuru Darkorbit Thunder

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 26 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ağustos ayında Darkorbite yenilik gelecek diyorlar.
    Kendi AFK sistemiyle farm yapmak, ( yasal bot )
    Pushing olayına yeni düzenleme,
    8 yeni harita,
    Tüm ülke serverlerinin teke düşmesi
    Unitye geçiş vs vs

nedir aslı astarı?

2. Nerden duydun link atarmısın

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  3. 41krvfb41

41krvfb41 User

sallama haber hepsi

4. smoonrise

smoonrise User

tüm serverlar birleşecek ise yani harita gelmesi iyi olur yoksa memur saati metrobüs gibi olur oyun :p kendi afk ya zerre gerek yok illegal tam olması gerektiği gibi engeller ise aradaki farklar zaten uçurum olmaz , pushing için geç bile kalındı biz tüm irislerini kese kese paylatığımız yıllarıda biliyoruz , tüm serverlardan 1 server yapmak yerine bence 2 server olsa daha iyi olur en azından bir başka server gitme seçeneği kalmış olur ve zaten sayı olarak gayet mantıklı bir seçenek olur ama maddi zorluklar varsa 1 server ile devam ederler bu fikirleri düşünmeden hiç ama illegal bitmediği sürece büyük maduriyetlerin kapısını açar bir önmceki server birleşimi gibi , unity nedir bir ütopya değil mi o bir efsane geçmiş zamanların bir mitolojisi :D;)

5. biri yazdı dcde. Ben de aslı var mı diye soruyorum.

6. Yazdıklarından sadece yeni harita geleceğini biliyorum. Ayrıca yeni diroit tasarımı gelecek.

Yeni Harita,

Yeni NPC,
    Yeni Diroit Tasarımı,

:)

-UZMAN_ADAM- ve ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  7. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Şu anda bu tarz güncellemelerin ve düzenlemelerin yapılacağı ile ilgili bize ulaşmış herhangi bir bilgi bulunmamaktadır, Olursa da duyurusu forum üzerinden yapılacaktır. Lütfen resmi kanallar haricinde yazılanlarlı ciddiye almayın.

İyi forumlar.

Dontforgetme bunu beğendi.
  8. HAZELNUT

HAZELNUT User

Tüm serverler birleşmeli yeni harita yeni npc ve kendi botu olmalı oyun mükemmel olur.

9. Kapı botu olsa iyi olur. :cool:

10. Hadi İnşallah :D

11. ben serverler birleşmesine karşıyım İNŞALLAH olmaz ama yeni gelecek etkinlikler gelse güzel olur unity ,yeni harita, droit tasarımı vs . özellikle unity gelmesi oyunun birçok optimizasyon sorununu çözer die düşünüyorum . Hala portallerden atlarken istemcide kasma donma oluyor . Hatta bazen istemci çöküyor .internetim türkiye ortalamsına göre iyi olmasına rağmen 112 megabit fiber kullanıyorum yine donuyor ve sıklıkla istemci çökmesiyle karşılaşabiliyorum artık darkobitin en kısa zamanda berbat flaşplayer dan kurtulması lazım. böylece oyundaki birçok optimizasyon sorunları çözülmüş olacak.

Son düzenlenen: 27 May 2023
  12. muldererdo

muldererdo User

dostum sadece sormak için hesap açtım da acaba hangi partiye oy verdiğini sorabilir miyim?

13. çok gereksiz yenilikler..önce bir unity ye geçirsinler bizi..2019 dediler 2023 oldu.ne gelmez unity miş arkadaş..

yenilik istemiyoruz.sorunların çözülmesini istiyoruz..hile yapan tüm hesapların kalıcı olarak silinmesi..oyun içi fırşat eşitliği...bot tren bug çözümü..kasma ve donmaların giderilmeleri...etkinliklerin dengelenmesi..oyun içi zor ulaşılan meteryallerin sadece parayla değil uridyum kredi yada ihale yoluyla alınabilmesi..

pay2win olayının geriye çekilip oyun dengelenmesine önem verilmesini istiyoruz..önce bunları bir yapında sonra yeniliklere geliriz...

muh4mmwdd ve -UZMAN_ADAM- bunu beğendi.
  14. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bu kadar zamanda Darkorbit Game Client Unity - Beta versiyon bile henüz çıkmadı. Açıkçası pek umudum kalmadı. Unity Player geçilir ve illagaller engellenir oyunu oynarım umuduyla bekliyorum ama bir ışık gözükmüyor maalesef.

Ama konuyu açan arkadaşın yazdıklarından sadece unity geçisi bile olsa yeter. :)

-UZMAN_ADAM- ve ...VENÜSLÜ... bunu beğendi.
  15. Hysteria

Hysteria User

Gelirse çok güzel olur, özellikle Unity geçişi için artık adım atılması gerek :):rolleyes:

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  16. Darklord52

Darklord52 User

facede bende gördüm bunu ilk bi heyecanlandım yenilikler için ama birşey geleceğini düşünmüyorum özellikle untiy gelmez gelcek olsa zaten kıyamet arkadaşında dediği gibi beta falan çıkması lazımdı

17. şahin1

şahin1 User

konu ile alakalı değil ama yeni sevkiyat güncellemesinden sonra r01 3 saatte bitiyordu 4 saate çıktı görselinde r01 3 saat yazıyor konu ile ilgilenirseniz çok iyi olur yani diğer sevkiyalarda öyle.

titans___ ve KOMA..SE..BIRA bunu beğendi.
  18. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Bu kadar abartılı bir güncelleme gelmeyecektir :)

19. Ben pek sanmıyorum. DarkOrbit devri kapandı artık. Adamlar unity geçişini 5-7 sene önce yapacaklardı geç kaldılar. Kusura bakmayın ama bu saatten sonra ben bu tip şeylerin olmasını beklemem. Şu an sadece yaptıkları tek şey var o da daha fazla para kazanmak için daha fazla payment ürün satmak isteyecekleri.

Oyun bottan geçilmediği sürece bunu yapmaları kafalarına sıkmakla eş değer olur.

20. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Unity geçişinin gecikmesi de oyuncu kaybına neden oluyor. Açıkçası kaç sene önce Adobe flash player'ın fişini çekecekleri tarihi duyurmasına ve ayrıca 3 sene geçmesine rağmen Bigpoint veya Darkorbit olarak henüz Beta versiyon bile ortada olmaması garip. :D

Sayfayı Paylaş