Darkorbit Ticaret güvenlik sorusu hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Razorback tarafından 2 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Razorback

Razorback User

Ticarette teklif veremiyorum. Global avrupa 2 de oynuyorum server boş ve tek basına ödeme yapmadan darkorbitte kimse çarını dolduramaz doldurabilmesi için akıllı olması gerekiyor. bende oyun kuralları içinde hile yapmadan ticarette birseyleri alıp satıyorum para biriktirip iris lf3 fln alıyorum. guvenlık sorusu cıktı karsıma ben robot degilim i tıklıyorum sonra arabalar daglar tabele yol resimleri geliyor soruları dogru cevaplıyorum dogrulama yanlıstır tekrar dene diyor. yani artık ticaretten teklıf veremiyorum. bu işi kökten halledebilirmisiniz. bidaha cıkmasın bana böyle bi uyarı. ben gece uyumuyorum butun gecem yalan oldu suanda bu muhabbete. ben dogru yapıyorum oyun kabuletmıyor tic iptal oldu yanı. hiçbişey alamıyorum bugda kaldım.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Şubat 2018
    bülentkemal bunu beğendi.
  2. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Bu sizden kaynaklı bir sorun değil.

Genel bir sorun var.

Sorun hakkında bildirimler yapıldı.

Çözüme kavuşmasını bekliyoruz..

İyi forumlar..

3. Razorback

Razorback User

ee neyapacaz yani ? Ben oyunu oynayamicakmıyım. teklif veremiyorum yani bugdayım suanda. belliki bayadır var bu sorun. gün hafta ay yıl ? Nekadar beklıcem ??

Shadow.sword bunu beğendi.
  4. Razorback

Razorback User

Arkadaşım benim hesabımı duzeltin böyle şey mi olur ya. oyun harbiden bitik. chatte adminler yok. forumda ilgililer ilgilenmiyor. oyunu sahiplenen ilgilenen kimse yok bu oyunu kuran kişi öldü mü ne oldu niye böyle oldu? ticket e de soyledım sabahın 4 unde mesaj attım hala cevap yok ve cok sıkılıyorum.

5. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Sizin hesabınızı düzeltemeyiz çünkü hesabınızda düzeltilecek bir hata yok. Bu sorun bütün serverlarda ve bütün oyuncularda mevcut. İlgili yerlere ulaştırdık en yakın sürede çözülmesini umuyoruz.

İyi forumlar.

6. Buraya Dikkat Sayın Modlar Captada doğrulama sorunu yaşanıyor nerden çıktı bu capta arkadaşım Açık arttırmada doğrulamayı düzgün ve doğru yapıyoruz kabul etmiyor bişey yapıyorsanız önce bunu deneyin açık arttırma tekliflerine katılamıyoruz kaç gündür nedir sizlerden çektiğimiz lanet olsun !!!!

7. o dogrulamanin neden oldugu asikar ama 2000 yilindan kalan bir yontem kullanmak yerine duzgun bir sistem kullanilsaydi keske neden botlara engel getirilmedigide asikar olmus oldu

8. Razorback

Razorback User

yav arkadaşım 2 gun oldu bak hala duzeltılemıyor yapacagınız tek şey şu guvenlık sorusunu komple kaldırmak. bu sorunu yasayan birtek ben degilim gordugunuz gibi herkes yasıyormus.

9. garlon6

garlon6 User

Ticarette teklif veremiyorum. Global avrupa 7 de oynuyorum server boş zaten
    guvenlık sorusu cıktı karsıma ben robot degilim i tıklıyorum sonra arabalar daglar tabele yol resimleri geliyor soruları dogru cevaplıyorum dogrulama yanlıstır tekrar dene diyor. yani artık ticaretten teklıf veremiyorum. bu işi kökten halledebilirmisiniz. bidaha cıkmasın bana böyle bi uyarı. ben gece uyumuyorum butun gecem yalan oldu suanda bu muhabbete. ben dogru yapıyorum oyun kabuletmıyor tic iptal oldu yanı. hiçbişey alamıyorum bugda kaldım. BENDE BUGDA KALDIM bu robot musun değilmisin programı koyacağınıza önce bot kullanan oyunculara bu programdan koyun elle tıklanabilicek bişi koyun oyuna girer girmez bu robotmuyum sorusu o şekilde gelsin KUL HAKKIMI YEMEYİN BENİ DELİ ETMEYİN HESAB VEREMİCEKSİNİZ herkes eliyle kasssın Allahın akıllıları bota koyar robot olmaz biz yazarız açık artırtmaya robot değilizderiz bu ne abi bot kullananlara göz yumuyorsunuz ama açık artırma ya bot tespiti yapıorsunuz NE biçim hükmediyorsunuz yapacağınız iş hak huk paspas..........tek kelimeyle sacmalık neden oynuyorum onu da bilmiorum zaman kaybından baska bişi dil sacma sapan bir platform da üstüne üstlük bot kullanılır göz yumulur KUL HAKKIMI ÖDEmesseNİZ PARANIZ BİLE KURTARAMAZ SİZİ DUYDUNUZMU BENİ :( O BOT KULLANANLAR ANINDA KAPANSIN ÇARLARI YOKSA BEN HER OYUNA GİRİDİĞİMDE BOTCULAR TARAFINDAN TEK TEK HAKKIM YENİOR BOL BOL URİ KASIORLAR BEN GÖZÜM ŞİŞENE KADAR URİ TOPLUORM LANET KUTULARI ELİMLE TEK TEK .............
    HAKKIMI YEMEYE DEVAM EDİN DİĞER DÜNYADA ÖDETTİRİCEM OYUNDA BİLE HAK YERSENİZ SİZİN VAY HALİNİZE BOTA GÖZ YUMANDA ALAN DA SATAN DA KULLANDIRAN DA ALLAH BELANIZI VERSİN.............

Shadow.sword bunu beğendi.
  10. Haklısınız fakat üslübunuz biraz sert bende bir oyuncu olarak botlardan ve illegal yollardan kazanç sağlayan kişilerin olmasını istemiyorum. Fakat bela okumakla bir yere varamayız. Biz şikayetimizi dile getirip moderatör arkadaşlarımızın üstlerine iletmesini beklemekten başka çaremiz yok.

Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam @GÖÇEBE modumuz bunun ile ilgili açıklama yapmıştı. Teknik ekibin sorunun farkında olduğunun ve bununla ilgilendiklerini açıklamıştı.

Ben de açık arttırma sorunundan rahatsızım... Burda demek istediğim şu:
    Tabiki de sorununuzu dile getireceksiniz ki yardım al ve teknik bir sorun varsa moderatör arkadaşlarımız bu sorunu üstlerine bildirsin. Ama şikayetimizi sorunlarımızı dile getirirken dikkatli olmalıyız. Bela okuyarak hiç bir yere varamayız...

11. garlon6

garlon6 User

bot kullanalar elini kolunu sallıya sallıya gezior pır botuna mı dersin npc botu mı bot üstüne bot bot kullanmayana artık aptall gözüyle bakıyorlar :( bigpoint havuzlu villalarda otursun gariban dürüstlerde ezilsin dışardaki zulüm bitmeden oyundaki zulüm mü bitcek ,,,benimki de laf işte nese ne haliniz varsa görün abi daha laf çıkmaz benden botcular topunuz hesab vereceksiniz ya bu dünyada ya ahirette.......hak yerde kalırsa ben de adam değilim

12. Razorback

Razorback User

kardeşim gidin bot olayını başka yerde konuşun konuyu degistirmeyin. şu ticaret sorunu çözülsün biranönce. ben urid cekecem hesaba kapı yapacam. yapmadan önce şu çarı alısveristen dolduruyorum guvenlık uyarısı geldi başarılı olamadı yazıyor. eğer işe girdikten sonra duzelteceksenız drek şimdiden hesabı siz kapatın çünkü ben ozaman oynamayacagım. hem iş çar duzenlemekle ugrasılmaz. yapacaksanız şimdiden halledin işimi bitirim. ula böyle saçma sapan oyun mu olur ilgilenmiyorsunuz. sallıyorsunuz! Adam yerine koymuyorsunuz buradaki 3 5 kişiyi!

13. polemikk

polemikk User

global serverlarda bozukluk var tr de sıkıntı yok kafa rahat

14. jagaRU

jagaRU User

Ben tr sunucusunda oynuyorum sadece açık arttırmada alışveriş yaparken bir anda captcha güvenlik olayı çıktı ve teklif veremedim düğer arkadaşların dediği gibi soruları doğru yapıp yolladım yeşil tik yandı ama oyun bunu kabul etmiyor. 220 bin uridium irise mi verelim ? ne yapalım ? Lütfen acil çözüm

15. Razorback

Razorback User

Aynen 13 lf3 15 bo2 2 iris yaptım kaldı orda simdiye bitirmiştim tic le işimi yazıktır gunahtır zamanıma benım ya valla oynamıyorum film izliyorum paso

16. x6630

x6630 User

Açık artırmada "Captcha kodunu doğru girmeden teklif veremezsin." bu şekilde bir uyarı çıkıyor. ben robot değilim yazısının yanına tik koyuyorum.
    Güvenlik sorgusu maalesef başarılı olmadı! diyor açık artırmaya teklif veremiyorum. firefox ve chrome dada ayı sorun var. bu oyuu oynamak için başka bir browser mı var? çözüm nedir?

17. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Lütfen yeniden mesaj yazmadan önce, yukarıdaki mesajları okuyun. Zira bu konu altında da iki moderatörümüz belirtti. Maalesef bizim de elimiz kolumuz bağlı. İlettik, bekliyoruz.

İyi forumlar.

18. Razorback

Razorback User

en iyisi uyumak iyigeceler bi kaç aya düzelmesini beklicez.

19. cheifremus

cheifremus User

koskoca bigpoint olarak bu sorunu düzeltemiyorsanız yazık size karar verdim bu sorun düzeltilmeden oyunlarınıza para yatırmam ayıp milyomlarca kullanıcısı olan oyunlarınızdan hep şikayet yazıklar olsun ekiplerinize...

20. olcayyyyy

olcayyyyy User

İyi oyunlar arkadaşlar. Bende aynı sorundan müzdaribim bir değişiklik oldumu acaba tr6

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.