Destek DarkOrbit TR Ofisi Hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (_тяαкуαℓı_) tarafından 27 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam. DarkOrbit Türkiye ( İstanbul ) ofisi hakkında bilgi alabilir miyim? Türkiye ekibi bigpoint.net sitesinde yazan adresten ayrılmış gözüküyor. Ancak nereye taşındığı konusunda hiçbir bilgi bulunmamakta. Lütfen yardımcı olur musunuz?

__0004 bunu beğendi.
  2. Darkorbit ekibi kendini gizlemekten , oyunculardan kaçmaktan başka birşey yapmaz hakkı olanın hakkını vermez anca discortta boş boş sohbet etsiler icraat yok . yalansa yalan diyin

__0004 ve *LİON*[TET] bunu beğendi.
  3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bu bilgi oyunculara paylaşılmaz. Hatta biz bile bilmiyoruz:)

İyi forumlar.

4. ne demek paylaşılmaz ? bu ofis ne için var ? ayrıca madem gizli resmi bp sitesinde neden mevcut taşınmasalar adres ortada... biz çayımızı alıp gideriz sorun değil 1 çayın lafını yapacak insanlar değiliz.

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Darkorbit Türkiye Ofisi Haziran 2018 itibariyle kapatılmıştır.

İyi forumlar.

6. hmmm anladım ve inandım artık işlerini evden yürütüyorlar galiba? sanki tr ekibi kamufle oldu he ne dersiniz?

7. Ben ekibin adını ve adresini biliyorum supporta kadar lakin bilsem ne işime yarıyacak sanki.

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Ekip "freelance" olarak çalışmalarına devam etmekte. İnanıp inanmamak tabi sizin elinizde.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.