Darkorbit Tr1 oyun bağlantı sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SABIRLI*06 tarafından 29 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SABIRLI*06

SABIRLI*06 User

Tr1 serverinde dün öğleden beri oyun bozuk bağlantı sorunları yaşıyoruz önce gidip gelmeler yaşıyoduk sonrasında tamamen gitti

ben tr1 serverinde sıralama oyuncusuyum gemime sürekli %50 tp şeref çıktığı zaman alıyorum ve kapı dönmem gerekiyor

dün % 50 şerefim vardı ve %50 tp çektim ama hala oyunda en ufak düzelme yok oyuna giremiyorum kapı yapmayı geçtim oyun açılmıyor yada açılsa bile hareket bile edemiyoruz bunu düzeltmek bu kadarmı zor.

Dünden beri böyle hiçmi ilgilenilmiyo bu serverla ilgilenilmiyosa x3 ü de 3 saat çıkarıp uridium çektirmeyin dün akşam saat 20.00 dan 23.00 a kadar x3 durdu neden uridium çekilsin önce oyundaki hatalar düzelsin sonra zaten biz oyuncular uridium çekerizde oynarızda önce oyunu bi düzeltin bu sorunları nasıl telafi edicekseniz oda sizin işiniz biz oyuncuyuz düzeltemiyoruz oyunu oynamaya geliyoruz haftasonu savaşıp oynucağımız zaman oyuna giremiyoruz

2. Aynen katılıyorum o kadar git tp şeref kasıcam diye %50 tp %50 şeref çek ondan sonra kapılarını aç hazırla oyuna bas bağlantı kuruluyor yazsın dursun. Bugun öğle saatlerinde tam 24 saat olucak ve hala oyunda ufacık bir düzelme yok ! Etkinlik çıkarılmasını bize sormuyorlar bütün etkinlikler bir arada çıkarılıyor böyle kasıcaksa biz etkinlik istemiyoruz hepsini aynı gün çıkaracağınıza hepsini yayın bir haftaya en azından oyun oynayabilelim.

3. Aynen Öyle gg indirimi var tp şp var ve kapı dönemiyoruz onu geçtim oyuna bile bağlanamıyoruz

4. bağlantı sorunu hala aynı 1saattir hadi ama kaplumbağa hızıyla iş yapıyorsunuz mesainizi düzgün yapın

5. SABIRLI*06

SABIRLI*06 User

Aynen artık kapı dönmektende geçtim oyuna giremiyoruz herhangi bişey yapamıyoruz uridium çektirmek için 3 saat x3 koyan oyun yönetimi oyunu düzeltmek için bişey yapamıyo yapamıyosanız bu haftada x3 koymayın haftaya koyarsınız nasılsa uridium çekip savaşmayıp yada kapı yapmayıp herhangi bi şekilde oyuna girip uridium'u harcayamadıktan sonra uridium un bi gereği yok

bu dediklerimi Türkiye'de ki chat sorumluları forum yada support yetkilileri için demiyorum onların ilgilendiği iş farklı

sadece merkez ve burdaki türkiye ofisindekilerin ilgisizliği için diyorum sadece para kazanmak için yapılmasın etkinlikler yayınlar oyuncuların sorunları içinde yapılsın herkesin sorunu dinlensin oyunla ilgili buna göre bişeyler yapılsın

6. Aynen zaten biz buraya sadece sesimizi duyurmak için yazıyoruz forum , chat , support adminleride bizim şikayetlerimizi yetkililere iletmek ile görevli onlarında bu sorunları yetkililere bildirdiklerinden eminim fakat sizinde dediğiniz gibi türkiye ofisi sadece twich de yayın yapmayı biliyor ! bu şununla vs atıcak bilmem kim gizli haritaya giricek bunları geçin ! Burda çok büyük bir problem var biz sizden bunları istemiyoruz talep etmiyoruz biz bu kadar para , zaman , emek harcadığımız oyunda sadece girip hafta sonu stres atmak istiyoruz gel gelelim daha çok stres oluyoruz.

Artık sesimizi duyun birşeyler yapın oyunu düzeltin bize deyin bu sorunların çözülmesi için bir haftaya ihtiyacımız var emin olun kimse birşey demez sabırla bekler ama siz bunuda demiyorsunuz oyunuda düzeltmiyorsunuz. Bize kısaca bu oyunu bırakın gidin diyorsunuz. Ama şunu unutmayın yarın öbür gün oyuncu sayınız azalınca siz uğraşıcaksınız emin olun bu hiç kolay olmayacak...

7. TR1 berbat. Parası bol olan diğer sunuculara geçsin derim düzeltemezler bu sorunu.

Ek: Bu oyuna para yatıranlar var ve karşılığını alamıyorsa bunu telafi etmeleri lazım fakat umurlarında değil gelsin paralar gitsin oyuncular.

8. ***DEHA***

***DEHA*** User

Merhaba,

Arkadaşlar sıkıntılarınızı bizler tekrar yetkililere ilettik. Bu konu hakkında sadece bekleyebiliriz. Umarım kısa sürede sonuçlanır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.