Darkorbit türkçe seslendirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cicix36 tarafından 3 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Türkçe olsun mu ?

1. Olsun

oy sayısı 19
    86,4%
  2. Olmasın

oy sayısı 3
    13,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cicix36

cicix36 User

Merhaba arkadaşlar aklıma bir fikir geldi önceden acildiysa Özür dilerim.

Şimdi darkorbit te radyasyona can azalınca vs. Kadın uyarı yapıyor ingilizce olarak ama Tr serverı. Şöyle birsey düşündüm her serverın kendi dilinde olsa nasıl olur darkorbit te türkçe ses bizi uyarsa bence güzel olur.Oynarken sesin dilini kendimiz secebilecegiz buda yabancı server da oynayan birçok oyuncu için daha iyi olacaktır. eleştiri lerinizi ve kendi fikirlerinizi bekliyorum.
    Iyi forumlar

Son düzenlenen: 3 Temmuz 2016
  2. cicix36

cicix36 User

Fikrin için teşekkür ler ekleyecegim böyle yorumlarınizla daha iyi geliştirilebilir.

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

iyi fikir +1 .

4. cicix36

cicix36 User

Desteğin için teşekkürler umarım gereken ilgiyi görür.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. NasihaT

NasihaT User

Ses okadarda önemli bir şey değil açıkçası şahsen ben oyunun bütün seslerini kapatarak oynuyorum (hoşuma gitmiyor desem yalan olmaz) :D :D ama yinede +1 ;)

6. aynen müzikler falan hoşuma gitmiyo herşeyi kapatıp oynuyom bende benim için farketmiyo

7. cicix36

cicix36 User

Teşekkür ederim bence oyuna gelirse hoşunuza gider belkide sesleri sevebilirsiniz artık :)

Olumlu yada olumsuz net birsey soyleseydiniz iyi olurdu yorum için teşekkürler :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Temmuz 2016
  8. Güzel fikir, patladıktan sonrada benzer sesler var.Oyunda ki seslendirmede Türkçe dil seçeneği olmalı +1.

9. Bence de diğer bir çok oyunda da Türkiye serveri olduğu için Türkçe seslendirmeler mevcut.
    Burasıda Türk serveri olduğu için olması zorunlu demek mümkün.

10. cicix36

cicix36 User

Kusura bakmayın yeni geldim destekler için teşekkürler.

11. Oyuna yeni bir hava katabilir güzel ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.