Darkorbit Türkiye Ofisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Neden acaba darkorbit türkiye ofisinin bilgileri paylaşılmıyor?

Ben darkorbit türkiye ofisinin kapatıldığını düşünmüyorum, elbet bir yer vardır burada distirbütörlüğünü yapan takımı yöneten biri,

Ben bu kişiyle konuşmak iletişime geçmek istiyorum, kimdir bu kişi?

Bir oyuncunun hakkı değilmidir, türkiye iletişim ağı, bağı ile iletişimde kalmak?

Saygılarımla....

2. eğer mekanı bulursan taşlı sopalı geliriz kardeşim :D

3. :) Herkes çok öfkeli sanırım evet..

mirza011tuncay ve lllecelll bunu beğendi.
  4. aslında o kadar sıkıldık ki öfkelenmek bu delirmemizin yanında uyku gibi geliyor o kadar bıktırdı bizi herşey taş sopa döner bıçağı az gelir

5. ateistkeci

ateistkeci User

Bildiğim kadarıyla Bigpoint'in bir üst şirketinin ofisi var ancak bu Bigpoint oyunlarıyla ilgilenmiyor

6. Elimden geldiğince kimseyi incitmeden konuşurum. saygının dozu hep vardır bende düşmanıma karşıda. Şuan karşımda duranda bir düşman diyebilirim. Hem zamanımı, hem emeğimi, hem hevesimi, hemde paramı heba ediyor. Moralimi bozuyor. Bu gerçekten hakaret edilesice.

Yazılım birimi, yönetim fos diyebilirim artık çünkü 1 ay öncesine kadar bu aşamaların zorluğunu bildiğim için olabilir çözülecektir diyordum. Ama tekrar başlayalı 3 ay olacak nerdeyse ve herşey aynı :) fosss...

7. Şöyle söyleyim global serverde oynuyorum bir yabancı oyuncu ile küfürleştik, kendi server admininin cmsine beni report ederecek bana sadece küfürden dolayı 90 yıl ban artık global ban verdi ne oluyıorsa :D

Yani türk serverlerini bilmiyorum ama global serverde yabancı bir cm admin kafasına göre bann verebiliyor bu çok sıkıcı, beni neden bir yabancı admin cm bannlayabiliyorki o yetkiyi nereden alıyor??

8. kambalia

kambalia User

Global serverde türk CM ler bakmadığı içindir

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  9. çarşı karışır diyorsun yani :D:D

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  10. Hayır türk cmlerde bakıyor bazı glober sw'lerde örnek mesela türkçe bannlanırsak chatten türkçe bann aldınız yazısı geliyor,
    fransizca olursa fransizca yazısı gözüküyor almanca olursa almanca vs

11. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Türkiye ofisi kapanalı çok olmuştur. Şuan için Türkiyede Darkorbit ile ilgilenen resmi bir ofis bulunmamaktadır.

İyi forumlar.

12. Sayın modum peki merakımı maruz görün supportlar yada ülke yöneticileri nereden bu işleri yönetmektedir? Lafım modlara değil siz zaten forumla ilgileniyorsunuz umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir, saygılar.

13. kasap5127

kasap5127 User

Yıkarlar orayı ondan paylaşmıyorlar :D:D

Düzenbaz ve ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  14. :)

15. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Tahmin edebileceğiniz üzere bu konu hakkında tek bildiğim resmi makam Almanyadaki-Hamburg'taki Merkez Ekiptir.

İyi forumlar.