Destek DarkOrbit Türkiye Şampiyonası S.S.S.

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve AmonRa. tarafından 17 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. anladım adminim teşekkür ederim sizin adaletinize güvenimiz sonsuzdur :)

2. Adminim istanbul ekşi kafe şampiyonu alacakaranlık takımındanım Bizim tercihlerimizi Pars admin orda not aldı Verdiğimiz id lerden 1-2 tanesini değiştirmemiz mümkünmüdür? Mümkünse bu durumu nasıl hallederiz?

3. Selamlar, Turnuvadaki gemilerimizden bir tanesi 30 hazirandaki karsilasmaya katilamayabilir, onun yerine Baska bir gemi ile katilabilirmiyiz, geminin yedekte olup olmadigini bilmiyorum. Iyi calismalar (CEM)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 May 2015
  4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Eğer ki yedek listenizde mevcut iste olabilir ama yedek listesinde bulunmuyorsa değişmesi imkansızdır.

İyi Forumlar

5. pushing yapana kadar neden düşünmedin kardeşim pushing yaparken iyimiydi ?

6. Turnuva ödllerimizi halen alamadık. bu hafta içerisinde geleceği söylendi en geç ama halen yok

7. Merhaba ,

Arkadaşlar ilgili oyuncu kişilerin bilgileri gerekli yere iletildi. Bizlerin bilgisi bu şekilde en kısa zamanda ödüller sahiplerine teslim edilecek diye biliyoruz. Merak etmeyin ödüller mutlaka teslim edilir.

İyi forumlar.

8. TheMaster

TheMaster User

İnşallah. 6'sından beri bekliyoruz. 22 gün oldu.

Son düzenlenen: 28 Haziran 2015
  9. Merhaba ,

Farkındayız fakat daha önceden yapılan açıklamada ödüllerin herkese aynı zamanda dağıtalacağı yapılmıştı. Normalde bakınca gereksiz gibi fakat merkez bu şekilde bir uygulamayı seçmiş yapacak bir şey yok maalesef.

İyi forumlar.

TheMaster bunu beğendi.
  10. ben ümidi kestim açıkcası hiç ses seda yok supportta küsmüş bana 4-5 gündür cevap vermiyorlar :))

TheMaster bunu beğendi.
  11. Merhaba ,

Support'un da yapabileceği bir şey yok ayrıca bazen yoğunluktan dolayı gecikmeler olabiliyor. :) Dediğim gibi şu anda gereken yere bilgiler iletilmiş durumda ve mutlaka hak sahiplerine ödülleri verilecektir.

İyi forumlar.

TheMaster bunu beğendi.
  12. yok yokk küsmüşler bana başkalarına cevap veriyorlar bana vermiyorlar :) şaka bi yana hani bilgiler nereye gönderildi bilmiyorum ama 1 ay geçti üzerinden bilgilerin gönderildiği yer baya yavaştan alıyor sanırım bide bütün ödüllerin aynı anda verilmesi çok gereksiz bir kural yani şimdiye kadar bütün hepsi verilmişti bence :)

13. Merhaba ,

Bu tür etkinliklerde ödül dağıtımı ile ilgilenen birime gönderildi. Ayrıca sunucu şampiyonları için oyun içi ödüller varken büyük final'de başarı sağlayan 3 takıma para ödülü vardı. Gerçek para ödülü olduğu için bir takım prosedürlerden dolayı gecikme yaşanıyor olabilir.

Çünkü hepsi aynı anda teslim edilecekti. Yani sunucu şampiyonları ve finaldeki 3 takıma da aynı anda verilecek.

İyi forumlar.

14. Peki teşekkür ederim. İllaki ilerki dönemlerde tekrardan turnuva ve benzeri durumlar elbette olacaktır tr serverlerine yönelik turnuva etkinliklerde oyuncularla fikir alışverişi yapılması gerektiği kanaatindeyim şampiyona gibi turnuvalarda katılan oyuncuların isteklerinin ön planda olması gerekiyor bence. İstanbuldaki turnuvaya katıldık takımımla ve hiç anlayamadığım uygulamalar gördüm sanırım buna ilk turnuvanın günahı olmaz diyerek geçtim 8 yıllık oyun kariyerim tr1'de rütbeli sıralamalı bir gemimde var oyunu yeni öğrenmiş biri değiliz yani :) kısacası istanbulda'ki büyük final bana göre fiyaskoydu hiç bir heyecan zevk alamadım açıkcası her neyse eğer oyuncularla sohbet istek şeklinde bire bir anlaşılarak bir uygulama yapılırsa sonrasında oluşacak durum veya sıkıntılardan uzaklaşılmış, tam anlaşılabilir ve saydam bir oluşum olmuş olur bu hepimiz için en uygun olanıdır bence.

15. Merhaba ,

Umarım ilerde yapılacak organizasyon ve etkinlikler daha uygun şekilde yapılır. Fakat bu tür işler de kolay değildir. Sonuç olarak bunları organize edenler organizayon yada etkinlik konularında profesyonel kişiler değil. Bazı eksiklikler yada olumsuz durumlar olabilir fakat idare de etmek gerekir diye düşünüyorum. :)

İyi forumlar.

16. Vip üyeliğim bitti Artık oyun içi ödüllerimizi alsakta vip i almak için para vermek zorunda kalmasam Çok mu zor bu ödülleri vermeniz Ödülleri almanya veriyor diyorsunuz Gemiyle yola çıksa çoktan varmıştı

17. Merhaba ,

Sunucu kazananları ile genel olarak şampiyonadaki ilk 3'e aynı zamanda verileceği söylenmişti. Ödüllerin gecikme nedeni olarak şampiyonada ilk 3'e para ödülü olduğu için sanırım bir takım yasal işlemler oluyor. Hepsi oyun içi ödül olsaydı bu kadar gecikmezdi diye düşünüyorum.

Hak sahiplerine ödülleri mutlaka verilir arkadaşlar merak etmeyin. Sabırlı olmaya çalışalım lütfen.

İyi forumlar.

18. Amonra admin alacakaranlıktan istediğiniz herşey elinize ulaştı dimi? Hepsini sizin mailinize attım ama hiç cevap vermediniz Yani alıp almadığınızı bilmiyoruz

Takımlarla konuştum herşeyi eksikzi atmışlar biz daha neyi bekliyoruz peki Herşeyi attıktan sonra biz hiç bi takıma cevap vermiyorsunuz Son eksikleri bekliyoruz diyorsunuz Kimde ne eksik var yazsanız bize tmmlayacaz

Amonra admin alın ödülleri başınıza çalın Şimdide kalkmış iban numarasını verdiğimiz kişinin kimlik fotokopisini istiyor Ne zaman i,stekleriniz bitcek Vermiyoruz bilgi milgi bu oyuna heryerde karalamayan adam değil Alın ödülleri güle güle kullanın Takımcada oyunu bıraktık artık ramazan ramazan dinden imandan çıkarttınız

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Temmuz 2015
    WarRobot bunu beğendi.
  19. Eyyüp47

Eyyüp47 User

birdaha etkinlik yapmayin.beceremiyorsunuz...dOst aci sOylermis.Kiymetimi bilin...

20. Merhaba ,

Etkinlik yapılmasında her hangi bir sorun yaşanmadı. Etkinlik sonunda ödüllerin şu ana kadar gecikmesinde bilgilerin zamanında tam olarak yollanmamasının da etkisi vardır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.