Darkorbit Türkiye Şampiyonası Takım Arayanlar

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve sindbadmoscow. tarafından 27 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhaba Arkadaşlar,
    Şampiyonaya katılmak için bir takıma ihtiyacınız var biliyorsunuz. Katılmak istediğiniz halde bir takımınız olmadığı için katılamıyorsanız bu başlık altından kendinize takım kurabilir/bulabilirsiniz.

Şampiyona Katılım Formu

TheMagnoflex ve *F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  2. Arkadaşlar istanbuldaki turnuvaya katılmak istiyorum ancak takımım yok Takımı olmayıp turnuvaya katılmak isteyen arkadaşlar varsa özellikle istanbuldaki turnuva için sölüyorum Turnuva takımım olsun olmasın geleceğim ama takımım olursa turnuvada yer almak istedim

Savaş becerim fena değil Süperim veya profesyonelim demiyorum ama güzel savaştığım söylenebilir Tr3 sunucusunda 35 lf-4 10 havoc 10 hercules full bir gemim var Kimse zayıf bir gemiye sahip olduğumu düşünmesin Turnuvada adminlerin sunduğu gemiden oynamak tercihimdir Çünkü geliştirmelerim ve pet im full değil

EKLENDİ ;

Arkadaşlar benle birlikte klanımdan bir arkadaşım ve kardeşimle yarışmaya katılacam 2 kişi eksiğimiz var Yedekler önemlimi bilmiyorum ama

Son düzenlenen: 27 Nisan 2015
  3. Kardeş bende Arıyorum Forumdan Nasıl iletişime Geçebilirim bilmiyorum Yanıt Verirsen Seninle Gidelim 1-2 Arkdaşım Daha var onlarada eksık varsa söylerim

4. İstanbulda üsküdarda yapılacak olan elemelere katılacağım Eğer sende oraya geliceksen bi karar verelim Takım yapacaksak yapalım

5. Facebook tan eklersen Oradan konuşalım ? harzembey yaz çıkar enes acar

6. selamlar bende takım arıyorum ankara turnuvası için. lütfen ankara da katılmak isteyenleri gelin bitakımk uralım bende her türlü gelicem salı günü ama turnuvaya katılmak istiyorum

7. istanbul için takım arıyorum

8. Bizim takımda bir eksik var (Profil resmini değişmeni öneririm)

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Profil fotoğrafınızı lütfen değiştiriniz aksi taktirde cezai işlem uygulanacaktır. Bilginize.

İyi Forumlar

10. özür dilerim değiştirdim
    bi sorum olcak ben 17 yaşındayım nası bi belge lazım

11. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,
    Ayrıntılı bilgi için burayı inceleyebilirsiniz.

İyi Forumlar

12. OnurYLmz

OnurYLmz User

tr6dan takım arayan var mı full+full bir gemim var :)

13. segılı darkorbıt ekıbı benım tr 3 ™GДŁДTДSДRДY™ adlı carıma gırmıyor neden acaba supporta yazdım faceden ulastım bı turlu bakmadınız bundanda bı hayır gelmese mahkemeye basvuracagım oyuna sıfre ıle adımı yazıp gırıyorm sayfayı yenılıyor tr 3 darkrobıt gelıyor ama sayfa gelmıyor bı baksanız sızde :(o_O amonra bey lutfen :(

14. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak bizlerin sizin hesabınızı inceleme yetkimiz yoktur. Bizler buradan sizlere sadece destek ve fikir verebiliriz. Ana sayfada herhangi bir hata mesajı geliyor mu?

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.