DarkOrbit Türkiye Şampiyonası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GALATASARAY tarafından 30 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DarkOrbit Türkiye Şampiyonası neler oluyor cozemedim ben yemin ederim oyunda bir adaletsizlik var bunu bilmeyen yok ama tr1 hylt ve feyz klanin resmen hakkini yediler bence bu yuzden gercek den cok aci bir durum bu titan ve amonra bence birinci secmisler sanpiyon beli bence oyuzden millet gaza gelmeyin

2. Kimi seçiyolar :D 10 bini alırsak kuruşu kuruşuna uri çekicez indirim vip alcaz

3. Hayırlısı be gülüm :)

4. hangi konuda haksızlık yapılmış HYLT'e ?? açıklayın bakalım ?

5. hakmi ettiniz simdi yani bence etmediniz Feyz Hylt klanin resmen hakklari yendi bence bunu sizde biliyorsunuz titan birseyler yapmaya calisiyor

birde ben ne feyz nede hylt klani oyuncuyum sadece bugunki olaylar gordum dusuncemi yazdim

6. Adminler bizim kazanmamızı ister heralde Para sonuç olarak biz kazandıktan sonra tekrar onlara geri dönecek :)

Ayrıca doğru söyledin FEYZ in hakkı yendi Attığıkları videoyu izlerseniz oyunda bug olmuş Admin sentinel geminin spectrum açtığını gördü ama adam başından beri spectrum

7. bilader tr1 deki Şampiyonası iptal olmasi gerek
    titan dan kupa isteceginize adalet isteyin .)) onu dagitsin .D

8. Çok espritüel bi yaklaşım :) ;)

9. hangi konuda adaletsizlik yapılmış REAL-HYLT klanı macında onu yazsana kardeşim ? atıp tutuyorsunuz burada ??

10. Merhaba ,

Arkadaşlar gerçekten planlı bir şey olduğunu düşünmüyorum. En başta dediğim gibi art niyetli bir işlem olduğunu sanmıyorum.

Şikayetlerinizi ilgili yetkilere yapabilirsiniz.

Buradaki konuya uygun bir şekilde yazabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.