Darkorbit Tv de oynamak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HentaX tarafından 17 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HentaX

HentaX User

Selamlar millet,

Bizim çok büyük bir televizyonumuz var ama öyle böyle değil acaip büyük bişey :D bu televizyonu pc ye bağlayıp darkorbit oynayabilir miyim?

Not:konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın :)

2. tabiki oynarsın ben lisedeyken akıllı tahtadan oynadığımı bilirim klayve mouse yoktu yanimda pek verimli olmadı ama gerçekten ayrı bir tat veriyor.
    not: tabiki birde pcnin özellikleri önemli televizyonlara bağlamak için yapılan pclerin bir çoğu sadece video oynatmak için yapılır ama kendi pcni bağlayacaksan sorun olmaz diye düşünüyorum

3. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Eğer TV'nin sistemleri karşılıyor ise tabi oynayabilirsiniz.

Eğlenceli olacaktır :)

İyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. HentaX

HentaX User

Kendi bilgisayarım olacak bilgisayarda oynarken 40 50 fps alıyorum TV'de oynarken fpsde bir sorun olmaz umarım :)

TV nin sistemi karşılıyor evet ama çok aşırı derecede büyük olduğu için uzaklık ayarı nasıl olacak gerçekten merak etmiyor değilim :D

5. yani tam bilmiyorum ama fpsde düşüş olacağını zannetmiyorum pek
    uzaklık ayarları değişmiyor pek gemin daha büyük oluyo falan yalnızca diye biliyorum ben

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Zaten tek yapmanız gereken şey bir HDMI kablosu ile bilgisayarı televizyona bağlamak.Televizyonunuzun internet ile bağlantısı olmasına gerek bile yok.Yani yapabilir miyim değil, yaparsam oynamaktan ne kadar zevk alırım olmalıydı soru bence :)

Uzaklık ayarı vs hiçbir şey değişmeyecek, yani FPS vs bunlar TV için önemli şeyler değil.Tek önemli olan bilgisayarınız.Görüntü PCde nasılsa aynı büyüklükte TV ye yansıyacak, yani daha büyük bir görüş alanı vs görmeyi beklemeyin sadece 3D için daha iyi görünüş bekleyin eğer bilgisayarınızın görüntü kalitesi atıyorum HD, TVnizin ki Full HD, oyun da size full HD'ye izin veriyor, o zaman bir şeyler farkeder.Yoksa TV'ye bağladım hangardan portalı görüyorum vs beklemeyin derim :D

Ayrıca konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Eylül 2016
  7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

TV'nin ve PC'nin HDMI giriş-çıkış desteği olması lazım. HDMI kablosu ile PC'yi TV'ye bağlamanız yeterli olacaktır. Tabi ki bir iki ayar yapmanız gerekebilir. :)

Aslında benim hayalim evdeki bir duvarı ekran olarak kullanmak var. :) Projeksiyon ile görüntüyü duvara yansıtıp film izlemek v.s. çok güzel olacaktır. :D

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ben ps4 ten acmistim pek keyifli olmuyor :D ama filmler super :)

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Denemekten zarar gelmez. :) Artık hangisi iyi oluyorsa o amaçla kullanırız. :D

10. Ben ayıptır söylemesi 4K HD televizyondan çatır çatır oynuyorum ve acayip zevkli. Oynarsınız yani. ^^

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.