Darkorbit ücret sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve org2BordoGüç tarafından 18 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce bu fikir nasıl?

1. İYİ

2. kötü

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kadir7751 arkadaşımızın bugün açtığı BOT mevzusuna farklı bir yaklaşım konusuyla aklıma gelen bir fikri sizinle paylaşmak istiyorum. Birazcık uzun ama okursanız sevinirim.

Bu arkadaşımızın fikrine göre bigpoint kendi BOT'unu satmalıydı açıkçası ilk başta hoş gelen ama sonra düşününce pek de hoş olmayan bir fikir çünkü artık yeni programlar kesinlikle yakalanmıyor sistemlerini uzun uzun anlatmayayım kısaca bu programlar bildiğin imleci bir insan gibi kullanarak botting yapıyor.

Peki çözüm önerim ne?

1- Oyun aylık veya yıllık ücrete tabi olmalı? Peki Neden?
    Bigpoint en azından Darkorbitin yarattığı temel masrafları karşılayacak kadar garanti bir geliri olmalı ki bu oyun daha uzun süre yayın hayatına devam etsin.

2- Tasarımlar hariç her şey kredili olmalı!
    Evet ben de sizin gibi bir çok şeye o kadar emek verdim, hatta para harcadım peki sonuç? Sunucular birleşse bile oyuncu sayısı artacak mı sizce? Tr6'nın en büyük klanlarının TS'lerine giriyorum 3-5 kişi dışında kimseler yok, böyle çok mu EĞLENİYORUZ. Oysa bugün her şey kredilik olsa LF4'ler, Apisler, Zeuslar kolay ulaşılabilir olsa 1 vs 1 yaptığımız savaşlar 200 vs 200'e dönmez mi?
    Derdiniz para kazanmak mı? Elbette, ama şu an ne kadar kazanıyorsunuz ki? Kim uridiuma para harcıyor, insanlar sadece katlayıcı alıyor, siz de biliyorsunuz ki katlayıcı almanın tek mantığı botting, kimse günde 1 saat kutu toplamak için katlayıcı almıyor. Bu mu sizin gelir mantığınız?

Her neyse benim fikrim budur, merkeze iletilirse sevinirim, bu arada merkeze iletilen fikirlerimizin nasıl karşılandığını falan da bize iletirseniz ayrıca sevinirim.

2. Sen diyorsun ki butun herolar ip ile alinabilsin kostumler rp ile satilsin. DO kafasi basmaz boyle seylere kardesim. Keske riot satin alsa da kurtulsak.

org2BordoGüç bunu beğendi.
  3. floppy43

floppy43 User

1. Serverler zaten birleşmeye gidiliyor ve oyuncu sayısını kaybediyor. Gün geçtikçe oyuncular oyunu bırakıyor Serverler Arası bir geçiş olsaydı eğer oyun daha aktif bir biçimde çalışırdı.
    2. Oyunda verilen emekler şimdilik kredili olursa oyun daha fazla oyuncu kaybeder güçsüzler güçlüleşip güçlüler ise oyunu bırakır
    3. Oyunun Canlanmasını istiyorlarsa bütün Serverlerde Serverler Arası Geçişin 10.000 Uridium karşılığında yapılması daha uygun olur buda oyuna canlılık katar
    4. Serverler Arası Geçişin 1 Yılda 1 kere geçiş yapabilme hakkımızın olması
    5. Oyunu bırakan çok kişi var bunları oyuna tekrar geri kazandırmak istiyorsa oyun bunları yapmalı diye düşünüyorum bu sayede oyun daha aktif olur.

4. Aynen öyle hayır bu riota özgü bir durum değil zaten, artık büyük oyunların tamamı öyle.

Diyelim ki tr1-2-3-4-5-6 birleşti, sonra ne olacak? Yeni oyuncu mu gelecek?

Demişsin ki yeni oyuncular gelir ama eskiler bırakır, eski oyuncuların hiçbiri o kadar emek verdiği gemiyi bırakmaz, zaten şu an bırakmamalarının tek nedeni de bu.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.