Darkorbit Unity'e Geçmeyecek mi ?

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve Marwitz tarafından 7 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Marwitz

Marwitz User

2-3 sene önce darkorbit'in unity'e geçme olayları konuşuyordu. Bununla ilgili bir açıklama oldu mu ?

2. hayır olmadı beklemede kalınız türünden bir açıklama yapıldı kısaca bekliyoruz

3. titans___

titans___ User

Bu oyun şansa mansa modül çıkma, hercul havoc çıkma lf4 çıkma şansa mansa olan bir oyun , yönetim işi Milli Piyango kafasında götürüyor ve modüller de öyle UNITY de oynama bu yönetime kaç gömlek üst geliyor ban vermek de bekle di sonra haşırt diye banları verdi , tabi sıfırdan çar yapmak bay imkansızın ötesi oldu Kış etkinliği bu yüzden baya iyi IAC verdi hadi senede 1 güzellik yapalım dediler ben son 5 günü iyi kasdım açıkcası daha önceye göre de yani yaratıklardan gelen uriler artırılsa yeni başlıyanlar için eskilere değil işte 17 LVL olana kadar ya da Dükkandan alım da kolaylık yapılsa yani insanlar neden bot kullanıyor habire çok mu cimriyiz demez oyun yönetimi kendilerini öyle görmez ve aynı tas aynı hamam devam eder de fikir olsun , botdan kasyor eski oyuncuyum kasmalar dan oyun oynanmıyor , unıtye de geçer olayı yalan oldu diye bunları yazmış bulunmaktayım saygılarımla arz ederim , okuyanlara .

-ÇOTANAK28_UĞUR- bunu beğendi.
  4. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Hala yoktur..

Türkiye Takımı!