Darkorbit uridium kasma taktiği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GLADYATÖR01 tarafından 30 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar ben bunu bilmediğim için size sormak istedim. Uridium en hızlı nasıl kasabilirim? En çok bu konuda sıkıntı çekiyorum

2. Merhaba,

Mevcut gemi özelliklerinizi belirtirseniz , arkadaşlarımız daha iyi tavsiyeler verebilecektir.
    Genel olarak Cubikon , Boss kristallon ve Low Kapısı yapmak şuan için uridium kasmada en faydalı yöntemlerdir.

İyi forumlar.

3. Katlayıcı alıp pvp'de kutu toplayabilirsin. 1 kutudan 300 uridiuma kadar çıkabiliyor.

furkan01adana bunu beğendi.
  4. Peki ben katlayıcı alamam serverda cubikona x4 sıkıyorlsr fazla uridium gelmiyor.gemi özellikleri söyle: goliath(centaur,diminisher)aegis,citadel,sperhead 5lf4 5yeni lf4 lf3 full bo2 full hız full 8 iris 14lewel pet(hammade 3 düşman bulucu 1 var)bu özelliklerle nasıl kasılırım 2 hafta vip var kami yok cevabınızı beklerim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Aralık 2018
  5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği alt alta mesaj yazmak yasak olduğundan mesajlarınızı birleştirdim. Sizlere tavsiyem Kristallon ve Boss kristallon kesmeniz yönünde olacaktır. Böylece npc leri tek başınıza kestiğiniz için daha fazla tecrübe puanı ve uridium alabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. nonono20

nonono20 User

Çok uzun zaman önce değil, senin seviyendeyken şöyle bir yol izliyordum;

1 Hafta boyunca sürekli pala topluyor, olursa spaceballa gidiyordum. O haftanın sonunda genellikle iyi rakamlarda gg oluyordu.

Ondan sonra gg yi zetaya basıyordum zaten zeta orta ve düşük segmentli gemiler için nimet, gg basarken de kastığım elit mermilerle tallon kesiyordum.

Maalesef o seviyelerde x-1 ile tallon kesmek insanı yoran birşey, gg basarken gelen elitleri kullanıcan, kafan rahat olacak.

7. modum arkadaşımızın dediği gibi pala toplamami öneriyor ama ben çok sıkılıyorum talon kesmek vurusum goliathla promerium beslemeli 7k-7.5k aegiste 5k-5.5k arası ve oyuna girmem süresi kısa haftada en fazla 7çok olduğu zaman 8saat ona göre onerin.iyi günler.

8. Kardeş gemine göre yapacakların bunlar. Daha farklı ne bekliyorsun acaba ?

furkan01adana bunu beğendi.
  9. xxkubixx

xxkubixx User

darkorbit böyle bi oyun hocam.

10. neyse hepinizin eline sağlık konu kilitlenebilir.

11. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.