Darkorbit Uridium Kasma Yardım !!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve The_KaBooMM tarafından 22 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar. Uridium kasma konusunda yardım istiyorum gemimi söylüyorum.
    Gemi:Leonov
    Kalkanlar:2 tane Bo2 4 tane Ao3
    Droit : 6 Flax : full lf2

Beyler yardımınızı bekliyorum.
    Nerde Ne kesiyim Toplayayım diye örnek verirseniz sevinirim

2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Eski haritalar için x-3 ve x-4 haritalarında kasabilir yada görev yapabilirsiniz.

Iyi Forumlar

3. X3 te küçük leri kes

4. senberk99

senberk99 User

X3 te bulunan mordon saimon loardika veya X2 de kutu ve loardika streneur derim

5. sağolun beyler

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle geminizin özellikleri çok düşük.Bunu bir an evvel yükseltmeniz lazım.

X2 haritalarında yaratık keserek ve kutu toplayarak LF3 ve irislerinizin sayısını yükseltmeniz lazım.

Sky labınızı geliştirerek kredi kasıp bu eksiklerinizi ihaleden Krediile tamamlayabilirsiniz.

Bir klana üye olup kredi desteği alır iseniz gelişmeniz daha çabuk olur.

Keyifli Forumlar.

7. senberk99

senberk99 User

bana gore biraz rutebeni de artar hemde saatte 4 k uri kasarsiniz saimon mordon kesin 12-13 leveli gecince cubikona gidersiniz

8. Tr3 teyim peki irisleri felan crediylemi alıyım yoksa uri ylemi lf3 'ü felan ?

9. DeadMercy1

DeadMercy1 User

tr3te oynama :)1 2 ay cari adam edeeksin, haftada 1 iris almaya calisacaksin , pala toplamaya gideceksin kesecekler vs

10. sn nerde oynuyorsun ve nerde oynayayım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.