Destek DARKORBİT VE EKRAN KARTI ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfWar tarafından 27 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfWar

WolfWar User

Merhaba arkadaşlar ve adminler,

Oyun ile ilgili bir sorum olucaktı. Benim laptopumda 2 tane ekran kartı var. Biri intel hd graphics diğeri ise nvidia 720m. Sorum şu tahminimce bilgisayar Darkorbit oynarken yanı google chrome kullanırken intel ekran kartını kullanıyor fakat ben daha performanslı olan nvidia yı kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim lütfen yardım edin.

2. aygıt yöneticisini aç sonra ordan görüntü bağdaştırıcılarını aç sonra oradaki ekran kartına sağ tıkla etkinleştir, inteli de devre dışı yap :)

WolfWar bunu beğendi.
  3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Chrome Tarayıcısına sağ tıklayın

Grafik İşlemcisi İle Çalıştır kısmından , Yüksek Güçlü Nvidia İşlemcisini seçin

İyi Forumlar

Merhaba ;

Önerilmez , Aygıt Şarjı çabuk biter , Ayrıca bazıları Chipset kontrollü olduğundan , Hata verebilir

İyi Forumlar

FALLEN●ANGEL ve WolfWar bunu beğendi.
  4. WolfWar

WolfWar User

Knk sen ne kadar yüce bir insansın ya her derdime hızır gibi yetişiyorsun :)

Güzel cevabınız için teşekkür ederim adminim. Sizce Darkorbitte nvidia kullanırsam kasma vb. gibi bir sorun yaşarmıyım ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Ekim 2015
    FALLEN●ANGEL bunu beğendi.
  5. Dostum smodun dediğini yap benim yöntem şarjı içiyormuş bak ona hiç dikkat etmedim :) Ayrıca yüce falan ne demek estragfrullah, demek sen öylesin :)

WolfWar bunu beğendi.
  6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Tümleşik İntel ' e göre çok daha iyi performans alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Çift ekran kartının ana amacı , Ana Ekran Kartı gerekmediği durumlarda , Tümleşik Ekran kartını kullanarak pilden tasarruf etmek

Laptopların tamamı artık bu şekilde üretiliyor.

İyi Forumlar

WolfWar bunu beğendi.
  7. WolfWar

WolfWar User

Cevabımı aldığıma göre konu kilitlenebilir. Cevap veren herkese teşekkür ederim.

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

İstek üzerine kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.