Darkorbit ve İlluminati

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¥•Ξ•Π•¶•Ξ•F•Ξ¯® tarafından 1 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İlluminatiyi herkes biliyor sanırım. Bilmeyenler araştırabilir ne işe yaradığını. Zamanında pek inanmıyordum ancak arkı kliplerinde filmlerde resimlerde gördüğüm kadarıyla böyle birşey var. Darkorbitte olabileceğini düşündüm sonuçta binlerce online oyuncusu var. Masonik sembolleri inceledim. Darkorbitte sadece 3-6 ve 3-8 de bakındım diğer haritalara sonra gidip bakıcam.

1
    2
    3
    4 - 3-6 da bulunan bu pramitin üzerindeki yuvarlakların sayısı 13 tane. 13 ün derin anlamları var googlede araştırabilirsiniz.

Üstelik yeni tasarımla herkesin bildiği gibi Darkorbit 6 gene geçti. Düzgün bir 6 gen ile masonik simge çizilir.

Araştırmalarımı daha derinleştirim bazı websayfalarında makaleler yazmayı planlıyorum

2. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba ,

Fena olmamış ben 5 seneye yaklaştım oyunda ve bilinç altım hiçbir şekilde değişmedi masonlarla zamanın çok ilgilendim bu konuda yazabileceğiniz çok şeyde olabilir bunu daha da genişletebilirsiniz . Fakat bir hadis vardır ve en güzellerinden biridir ki bunu hep kullanırım .

Ameller niyetlere göredir .

Sizin yapmanız gereken oyunu kapatmak ve oynamamak o zaman birde sadece bu oyunu değil diğer bütün oyunlardan ve çevrenizdeki her şeyden sakınmanız gerekir ki o zaman at gözlüğü takıp sadece önünüze bakmalısınız.

İyi oyunlar

Rehber bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.