DarkOrbit Videoları

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ZAHİЯ tarafından 20 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Kasım 2020
  2. Vurulan max hasar 90k imiş. Şimdi 500k yiyorum. Nereden nereye...

ofaruk36 ve ZAHİЯ bunu beğendi.
  3. esas güzel olan klanlar tek şirketli galiba şimdiki gibi bir kişi eicden geliyor kalan 8 kişi kendi şirketimden bana sıkıyor :D

4. NoName45_

NoName45_ User

Bir oyunun geliştirilmezse zaman içerisinde öleceğini düşünüyorum ama değiştirilmemesi gereken bazı şeyleri de değiştirdiler..

5. Darkorbiti başka bir oyun bıtırmedı kendi kendini bitirdi :) savaş oyunu oldu kasılma oyunu.. cok insan tanıdım bu oyunda yasları da epey büyük tabi zamanla darkorbit oyuna cocuksu bir duygu kattığı için bıraktılar :d

ZAHİЯ bunu beğendi.
  6. Portallardaki kalabalığa bak ,güzel zamanlardı :=)

NoName45_ ve ZAHİЯ bunu beğendi.
  7. BUKANN

BUKANN User

şirket içi klan savaşının keyfi ayrı ama artık o eski portal savaşları yok

ZAHİЯ bunu beğendi.
  8. CubikonTR

CubikonTR User

Oyuna ilk kez 14 Aralık 2006'da kayıt olmuştum. Goliath alıp içine beş altı LF3 atınca, bir kaç flax gerisi iris olan 8 droitinizle ortalamanın üstünde bir hesaba sahip olabiliyorduk. Sıralama için haftalık bir kaç Galaxy Gates bitirseniz yetiyordu. Baskına giderken 1 tane LF3'yerine LF2 koyardık ki karşıdaki adam 'ula kırmızı ile nasıl o kadar fazla vuruyorsun hileyi kapa hileyi' dediğinde mutlu olurduk. Kristallon kesmek, 400 bin kredi ve 128 uridium ne güzel mutluluk verirdi. Saatte 10 tane kessek kâfi derdik. Ve daha pek çok nostaljik ayrıntı..

Oyun eğer ki Kuiper GG'nin geldiği an gibi kalıp daha ileri gitmese halen oynuyor olurdum. Fakat şartlar....

Şartlar bazen insanı sevdiğinden ayırıyor.

Ek: Bi ara indirim kuponları sayesinde vip, indirim günü ve indirim paketini hesaba katınca 20 falan basıyorduk GG'ye. Bakın o zamanlarda da oynarım dönersek :) 1 milyon uridiumu hafta sonu 4 milyona çıkarıyordum. 4 cumartesi+pazar 15 milyon uridium yapmıştım. O kadar ucuz GG olunca sınırsız döngüye giriyordu. Bitir bitirebildiğin kadar.

CzRєкѕoℓo™[11LF4] ve ZAHİЯ bunu beğendi.
  9. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

videolardan bazıları 1 milyon izlenilmiş bazıları 600 bin siz düşünün artık

10. Oyuna 2008 de başladım ozamanlar televizyonda yurosuporda reklamları çıkardı. Oyunmu oynuyon derlerdi reklamın çıktığı kanalı söyleyince derin bir sessizlik olurdu.

ZAHİЯ bunu beğendi.
  11. *EFSANE*

*EFSANE* User

o eski savaşlar,eski dostluklar,oyun tarzı ve anlayışları ve aklıma gelmeyen bir sürü şey oyun çizgisinin dışına çıktı ve şimdiye kadar gelen güncellemeler oyunu %50 oynanmaz hale getirdi ve o kadar çok yenilik geldiki sanki f16 savaş uçağı kullanıyoruz.

ZAHİЯ bunu beğendi.
  12. şimdiki vieolarda küfürden geçilmiyor sesi kapatıp izlemen lazım

ofaruk36, NoName45_ ve ZAHİЯ bunu beğendi.
  13. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

eğerki tüm adminler ve oyuncular destek verirse global bir nostalji serveri açabilirler inanıyorumki adminlerde memnun değil oyunun gidişatından bu arada bigpointin diğer bir oyunu Drakensang oyuncularıda memnun değiller

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Kasım 2020
    ofaruk36 bunu beğendi.
  14. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuz tarafımca daha uygun bir bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar.