Darkorbit Yabancı Foruma Girilmiyor

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve Dr.R-Dunkirk tarafından 30 Eylül 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sık sık yabancı dildeki resmi darkorbit board sitelerini de takip ediyordum, bugüne kadar. Bugün fark ettiğim bir gerçek var ki artık Türkiye’den yabancı darkorbit forum sitelerine girilemiyor. Bunun sebebi hakkında bir açıklama yapılacak mı acaba @Erlik ?

2. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Böyle bir kısıtlama bilgisi tarafıma verilmedi fakat böyle bir kısıtlama olacağını zannetmiyorum.

Belirttiğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım. Tüm resmi forumlara erişim açıktır. Yaşamış olduğunuz durum anlık bir sorun veya DNS/ağ problemlerinden dolayı olmuş olabilir.

Sorunu yaşayan başka kullanıcılarımız varsa görsel ekleyerek bu konu altında bildirebilir. Genel bir sorun olduğu kanısına varırsam ilgili birime raporumu tabii ki iletirim.

İyi forumlar..

3. İyi günler,

Ben de bilgisayarımı yeni formatladım şuan darkorbit ile alakalı ne resmi sitesi ne de foruma giriş yapamıyorum. Girmeye çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum lütfen yardımcı olun.
    https://hizliresim.com/1tuz3fc

İyi çalışmalar.