Darkorbit Yan Administrator Başvuruları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mahmut2 tarafından 14 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mahmut2

Mahmut2 User

İngilizcem harika 25 yaşındayım 6 yıldır dakorbit oynuyorum darkorbitte tecrubem çok administrator olmak için hazırım FM DEĞİL CM DEĞİL ADMİN OLMAK İSTİYORUM

2. Admin olabilmek için, ilk önce cm & fm olmak gerekir. Ama genede başvurman gerekir. Kim Kimdir? Takım bölümünde ilgili konu mevcut.

Mahmut2 bunu beğendi.
  3. Mahmut2

Mahmut2 User

Nasıl Başvuracam Bi Bilgin Varmı? Yada bir Video Yolla Nasıl Başvuracağımla İlgili Bi Video

4. Burada herşey yazmakta :
    Kod:
    https://board-tr.darkorbit.com//threads/yoenetici-basvurular-cm-fm-cevirmen-admin-olmak-icin.6833/

Mahmut2 bunu beğendi.
  5. Mahmut2

Mahmut2 User

Darkorbitte Admin olmam için ne lazımsa yapacam lütfen söyle

Admin olmayı çok istiyorum.

6. Takımda iyi anlaşmalı, çok iyi bir şekilde Almanca ve ingilizce bilmen gerekir. Görev süresince asla aksatmaman gerekir vs. vs.

Bunu bir adminin kişisel konusuna yazarsan daha detaylı cevap verecektir.

Mahmut2 bunu beğendi.
  7. Mahmut2

Mahmut2 User

Sen Adminmisin

Bide CM FM olursam darkorbitte admin olacakmıyım bide dakrobitte admin olmak para falan bişey istiyorlarmı

bide sen bunların doğru olduğunu nerden biliyorsun

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Haziran 2014
  8. Değilim ama bilgim var. Bu tür soruları *link kaldırıldı* sorabilirsin.
    Hayır, ancak görevine sağdık ve soğukkanlı olmak lazım.
    Alım için şartlarda bu yazıyor, eski forumda bazı açıklayan adminler var, aynı soruları başvururken sorsan hepsine tam olarak gerçek adminlerden cevap alabilirsin.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Haziran 2014
  9. Merhaba ;

Bu konuyu inceleyiniz lütfen.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.