DARKORBİT YANDEX

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FIGHTER66 tarafından 6 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FIGHTER66

FIGHTER66 User

Merhaba arkadaşlar ben yandex kullanıyorum miiletin ismi kareli olarak görünüyor. yandeixi neden kullanyorum çünkü 3d oynuyorum sorunu bilen varsa deesinn

2. Yandexle 3D arasında bilmediğim bir bağlantı mı var ? Ben opera kullanıyorum ve 3D ile ilgili bi sıkıntı çekmedim. Keza chrome kullananlarda var. Farklı tarayıcı deneyebilirsin.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

3D Oynayabilmek için , İllaki Yandex Arama Motorunu kullanmanız gerekmiyor.

Flash Player destekleyen herhangi bir , Tarayıcı ile 3D Oynayabilirsiniz. Sonuçta 3D ve 2D Arasındaki geçişleri ayarlardan kendiniz yapıyorsunuz.

Sorununuza gelecek olursak ;

Bütün oyuncularındaki mi kare gibi görünüyor ?

Öyle görünüyorsa , Ayarlardan Flash Playerın ' a her zaman çalışmasına izin şeklinde bir seçeneğin aktif olup olmadığını kontrol ediniz.

Eğer Bazı oyuncularınki gözüküyor , Bazılarınınki gözükmüyorsa , Şekilli İsim Kullanan kişilerin İsimleri kullandığınız tarayıcının desteklememesinden ötürü gözükmüyor olabilir

Keyifli Forumlar

4. Yandexi bende kullanıyorum ve herkesede şiddetle öneririm. 3D yi inanılmaz şekilde verimli kullanıyorum.
    konuya gelecek olursak bende böyle bir sıkıntı yok uninstall yapıp tekrar yüklemeyi denemende fayda var.

5. Merhaba ,

Kullandığınız tarayıcının dil ayarlarını kontrol edebilirsiniz. Kodlama seçeneği Unicode ( UTF-8 ) olması gerekiyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.