Darkorbit Yeni Baslayanlara Fullenme Taktigi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●ÐΛЯк●Фƒ●SΞИSΞĪ●™ tarafından 21 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaslar
    Sizlere yeni baslayanlar için taktik verecem.
    Baslangiç görevlerini yaptiktan sonra x2 de kasilin. Bu arada skylabda gelistirin bu en önemli credits kasna yönremlerindendir. Crediyle leoya 700-800 k basin. Büyük ihtimal alirsiniz. Leonovu aldiktan sonra skylabdan gemiye 2000 promerium yollayip hiz ve kalkan besledikten sonra satin.1 m buradan gelir. Devo ve sibo kesin. Leoyla rahat kesersiniz. Saatte 20 tane keserseniz 1m de oradan gelir 2m toplam. 2 saatte bir oyuna girip promerium yollayip satin. Günde 5 defa oyuna girip promerium satip tekrar yollarsaniz 1 günde yattiginiz yerden 10 m kredi kazanirsiniz. 5 saatte oynasaniz full devo, sibo kesseniz günde 15 m credits yapar iyi para. Goliath almayin! Zarara girersiniz. Bu arada küçük yaratiklarida kesin saimon, mordon gibi yaratiklari. Saatte 1k uri kasmaya çalisin haftada 35k uri toplarsiniz 1hafta kasilin. 50k uri olmustur.1 iris 3 lf3 2 tanede elit hiz alin digerlerini lf2, 50k credilik hiz falan gemiyi doldurun. Artik oyuna yeni baslayinca 3lf veriyor 3 tanede aldik 6 lf3 artik mavi lazer atiyorsunuz irisi de doldurun 5 flax alin ve ok uçus düzeni alin flaxlarida doldurun lf2yle. Artik en az 2k vuruyorsunuz. Devo saimon mordon sibo falan ne bulursaniz kesin. Saatte 2k uridium kasarsiniz. 1 ay kasilin günde 5 saat oynayarak. 300k uridium var. 3 iris alin ve 17 tanede lf3 alin. 4 irisli 23 lf3 lü leonovsunuz. Sonra Açik Arttirmadan Goliath'a 15 m basin büyük ihtimal sizdedir. 20 k da tasarimlara basin. Su ana kadar 13-14 level olmussunuzdur. Gidin kristallon kesin cubikon kesen gruplarla takilin. Artik saatte 5k uriye kadar kasabiliyorsunuzdur skylaba devam edin isterseniz birakin skylabdan promerium yollamayi. Ama kesinlikle gelistirmeye devam edin 20 level yapana kadar. 1 ay daha hiç durmadan günde 5 saat oynayarak. 750k kasmissinizdir. Irisleri 7 tane yapin 7. yi açik arttirmadan 50m creditse alin. Lf3 leri 31 yapin. Pet alin az daha kasip tasarim alin falan. Arge yapin kalin ates edin. Zeta yapip havoc tamamlayin. Kutu açin apis, zeus ve lf4leri kasin. Takilin kafaniza göre.
    Yardimci Olduysam Ne Mutlu Bana
    Iyi oyunlar!

2. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Özet olarak leonov alın ve en az 15lf3 olana kadar onunla kasılın sonrası goli alıp içini doldurmak. Keyifli forumlar.

3. Drowhake

Drowhake User

Hata , hata hata !

Şöyle taktikler vermeyin , bunları yapacak olanlar insanlar . Daha kolay daha yapılabilir taktikler verin mesela hiç durmadan günde 5 saat nedir ?

Dersiniz belki '' İyi çar istiyorsanız yapacaksınız ! '' diye ama çok yanlış.

Bence kasılma taktikleri böyle hızlı bir anda verilmemeli hesaplar farkedilmeli insanların ne yapabilecekleri tahmin edilmeli.

Ayrıca ben 3.000 promerium gönderiyorum 6 saat sürüyor buna göre 2000 promerium ' da 4 saat sürmesi gerekmiyor mu ?

Yanlışsam söyleyin üzgünüm.

İyi forumlar.

4. kasılmak isteyen adam sepromu yollayacak roketleri besleyecek leonova da %20 roket hasarı veren tasarımı takacak 12-13 roketle devo kesecek

ben 1 saat uğraştım görevlerden 6 lf3 1 iris 3 bo2 extralaf falan neredeyse gemi x1 le2700 falan vuruyor roketide cabası boss sibelon bile dönebiliyorum tek başıma

5. Drowhake

Drowhake User

Ya orası öylede devamı sakat.

6. niyeki?

7. Drowhake

Drowhake User

Gerçekten sana mantıklı geliyor mu ?

Bir daha bak günde 5 saat kesintisiz . Bence çarını en iyi kasacak veya yol belireyecek insanın kendisidir . Yada buraya zamanını (ne kadar oturabileceğini) bilgisayar özelliklerini (wut) gibi...

8. yani oda var tabii adam kasıyor sonuçta gemi ne kadar iyi olursa olsun kasılmayı bileceksin

9. Kardesim vip olunca 3000 promerium 3 saatte yollaniyor vip olunca süre 2 kat azaliyor

10. Günde 5 saat . Bizim de işimiz var çok değil mi ya :)

11. çok saol kardeş bilmiyodum şimdi başladım 2 yıl sonra fullencem fikrim böyle değildi kardeş saol

12. %100 katılıyorum. Kişi kendi kurduğu planlarda ilerlerse daha başarılı olur.

Drowhake bunu beğendi.
  13. Yaz tatili geliyor yapilir

14. herkes kasılmaya bilir zaten ilk darkorbit oynayan oynadıgı hesap çope atr yenisini kuarar adam çunku ogrenio o zamn

15. kasılmak isteyenler bigpoint.com a üye olup ordan iskandinavya 2 serverine girsin 2 ay kasın 2 ay sonra ful lf-3 goliath 8 iris petli goliniz olur ondan sonrası rahat zaten benden bir tavsiye ve birde vru olsunlar isk2de başlayacaklar

normal darkorbit sitesinden girilmiyor bu swye

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ağustos 2015
    [PREMIER42] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.