darkorbit yeni işlemcisi ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SOFİ-GURBANIM tarafından 29 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba ben artık interneten girmiyorum yeni işlemcisi ile giriyorum yanlız öyle bir sorun var bilmiyorum sizde de oluyormu ben peti actıgımda diyelim ki çöp toplıyacam dolduktan sonra pettin modülü var hani ticaret modülü ona bastıgımda hepsini satıyorum ve aynı şekilde peti kapatıyorum ve bi daha kullanamıyorum bunu acilen raporlanması lazım

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu hakkında daha detaylı bilgi verme şansınız var mı? Ticaret modülünü kullandığınızda 30 saniye boyunca petinizi kullanmanız engellenmektedir. Bu durumdan kaynaklanıyor olabilir mi?

İyi Forumlar.

3. 30 saniye geciyor tamam mı sonra kullanamıyorum reset atmam lazım isterseniz video ataym size

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Video kaydı atmanız daha yararlı olacaktır. Raporlamaya yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.

İyi Forumlar.

5. TersLale

TersLale User

Pet tarayıcıda da bozuk. Ticaretten sonra pet bölmesi tıklanamaz duruma geliyor. Harita değişsem bile sonuç yok. Oyunu yeniden açmak zorunda kalıyorum.

6. Merhaba
    şimdi video cektim de yüklemiyor nasıl yükliyebilirim

7. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Herhangi bir video izleme platformuna yüklemeniz ve bağlantıyı burada video olarak eklemeniz yeterli olacaktır.

İyi Forumlar.

8. devrim

devrim User

Yaprak ödülünü indirilen sunucuya vermişsiniz ama 3-4 dk da bir donuyor ve komple kapatıp açmam gerekiyor. Tam bir işkence, geri geldiğimide düşman kesmemişse yaratıkla patlatmış oluyor. işaretleme hataları var, senkronize değil; yaratığı işaretlemek için 5-6 kez tıklamam gerekiyor. Normalde 61 olan fps sizin sunucunuzda 20-30 arası.