Darkorbit Yeni Lazer Hasarları

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 24 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Yeni güncelleme ile tüm lazerlerin hasar gücü belli oldu.
    Neden kararsız lf4 ve lf4 hasar gücü belli değil bilgilendirmek istiyoruz???

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yeni güncelleme ile birlikte 16 seviye geliştirilmeli LF-4 veya Kararsız LF-4'ün hasarı %7.5 oranında artacaktır.

Bunun dışında bilinen kadarı ile bir değişiklik bulunmuyor bu lazerlerin hasarlarında.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 25 Ekim 2019
  3. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Aşırı saçmalık lf3 hasarı 180 diğer en yüksek lazerler 230 biz burda zararlı oluyoruz.

Zaten %6 idi şimdi %6+%7.5=%13 mü yoksa sadece toplam tek lazer %7.5 mu oldu?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ekim 2019
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Forumda ard arda mesaj yazarak flood yapmak yasaktır. Bu nedenle mesajlarınız birleştirilmiştir. Lütfen tekrar etmeyiniz.

Neden zararlı olduğunuzu anlayamadım doğrusu. Eğer bu lazerlere sahibseniz sizde kullanabilirsiniz.

Şu an için elimdeki bilgi temel hasarın geliştirme ile birlikte %7.5 artacağı yönündedir.

İyi forumlar.

5. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Burada en karlı lf 3 oldu hasarı 180 lf 4 200 kaldı berbat olmuş.

6. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Yeni oyuncuların çoğunlukla tercih ettiği lazer LF-3 lazeri olarak düşünebiliriz. Yeni başlamış bir oyuncu 150 Hasar veren lazere 10.000 Uridium ya da Açık Arttırmada milyonlarca Credits vermek istememeye başladığını düşünüyordum. Şahsen ben de 150 hasar için bu kadar çaba sarf etmezdim. Ek gelen 30 hasar bence LF-3 lazeri için tatmin edici bir geliştirme olmuş oldu. LF-4 ise 200 olduğunu düşünürsek arada kalan 20 hasar tüm lazerler için düşünüldüğünde oldukça fark edebilir. Tabi bunlar tamamen kişisel görüş olduğu için size kötü görünmesi doğaldır, yorumunuz için teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

7. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Tabi kötü eskiden lf3 hasarı 150 idi lf4 200 arasında 50 hasar gücü farkı var ama lf4 hasar gücü sabit kaldıysa neden lf4 peşinden gidelim ki gerek kalmadı. 20 hasar gücü farkı var lf4 zararlı çıktı.