Darkorbit Yenilikleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Uzgünüm tarafından 23 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Uzgünüm

Uzgünüm User

Yabancı Forumlarda Gezerken gördüğüm bir tasarımı sizlerle paylaşıyorum.

Yeni Gelecek Tasarımlar Arasında Buda varmış.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 May 2016
  2. bikdirdilar iyice tasarim tasarim icimiz disimiz tasarim oldu vallaha

3. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bence Öyle düşünmemek lazım belki vardır bir güzel yanı

iyi forumlar.

4. Uzgünüm

Uzgünüm User

Tartarus ve Mimesis gemileri droit tasarımlar ile beraber paket halinde satışa gelebilir mi?

5. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Talepler göz önünde tutularak Paketler halinde Satışa sunulabilir.

Varsa Talebiniz buradan yazabilirsiniz.

iyi forumlar

6. Avrupa şampiyonasına katılan ülkelerin bayraklarının yer aldığı tasarımlar olacak , şuan bize ait bir gemimiz var bir yenisi daha gelebilir :)

7. modum eskiden bir tane cikardi guzel olurdu simdi nerdeyse gunluk cikiyor buda oyunun tadini cikariyor benim gorusumdur
    tamam para kazanmak icin adam mesbur cikario onada saygim var ama inanin ben kendi adima yazdim bikdim .D

8. Mr.User

Mr.User User

Ağustos ayında Olimpiyatlar var. Bakalım ozaman nasıl bir tasarım cıkacak. Elbet parayla satarlar:))

9. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Sende haklısın yaa ama çıkartırlar bir dert çıkartmazlar bir dert be şahsen şaşkınım.

Ya Olimpiyatlar var ama sizde hiç bir etkinlik yok diyorlar çıkıyor neden çıktı diyorlar.

iyi forumlar.

Rehber bunu beğendi.
  10. sende bendensin modum .)))

Rehber bunu beğendi.
  11. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Kasma ile ilgili zaten daha önceden gereken yerler bilgilendirildi.

Cerrah tasarımını Flaxlı gemiler kullanamaz diye bir kaidemi var.

Ha Sen diyorsun ki keseyim bir yaratık hemen ne fullemem gerekiyorsa fulleyeyim meşakkat çekmeyelim.

Yavaş yavaş sabırla olur bazı şeyler bende de daha bir sürü eksik var.

iyi forumlar.

12. Yav bırak uzay kim ne yaparsa yapsın yönetim iş yapmadıktan sonra bize söz düşmez...

13. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle Forumda Büyük harfle yazmak ne anlama geliyor bunu söylemeye gerek yok siz bunu iyi biliyorsunuz.

Botla ilgili mevzuya gelince sistemin tarama sistemi var bununla ilgili kullanan varsa yakalanmıyorsa ben napabilirimki.

Ki kaldıki siz milleti suçlarken neye ve nası botçulukla itham ediyorsunuz bunuda anlamış değilim.

iyi forumlar.

14. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bence önce sakin olunuz. mesajlarınız flod içerdği için birleştirdim.

Sistem işe yaramıyorsa bu sorunu iletmemi iste bilirsiniz.

Biz her isteğe ve talebe göre hesap kapatamaıyoruz.

iyi forumlar.

15. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Sıkma Canını Oyun bu oyununu oyna gir foruma bir iki yeni başlayan oyunculara yardımcı ol.

Sistem banını atmıyorsa sen kendini banlatma hepsi düzelir sen kendini üzme derim.

iyi forumlar.

16. Uzay sakin beni dinle sen takma kafaya takma bizim sorunumuz değil artık onların sorunu. Biz video'ya aldık adamı supporta şikkayet ettik bak ne öğrendik ? Supporta adminler mola verince yapay zekalı diyalog botları devreye giriyor... Bu yüzden bann yemiyorlar...

Boş veer takma kafaya biz işimize odaklanalım vega görevin varsa git kes bu botçuları irisleri felan patlasın zararada girerler :D göreve sayar artık umurumda değil kim ne kullanıyorsa kullansın bana ne arkadaş (Turnuvalarda hile kullanılırsa her şekilde ceza almasını isterim)

17. M3T4

M3T4 User

Bu tasarimlar ulkelere ozel zaten. Almanya serverindeyseniz bunu kullanirsiniz. Bunun gibi 10'a yakin tasarim ayni Tr serverlerindeki Hazarfen gibi diger ulke serverlerinde satisa sunulacak.

18. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

Modum bi sorum olcak ama lütfen pushing linkini atmayın şimdi bu 4-x haritalarındaki botculardan haberdarsınız büyük ihtimal şimdi ben o botculardan birisini tutup irisleri patlayana kadar 409-50 kez kessem pushing yer miyim ? lütfen kesin bişi söleyin

19. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Ben sana puşing linkini atmıyayımda orda ne yazarsa o geçerlidir.

Benim sözüm geçerli olsa oradaki linkin ne önemi var.

Ama arkadaşlar size şunu tekrar ifade edeyim ki Bizim Forum Ekibinin bu konularla ilgili yapabileceği bir şey yok.

Sizin dediğiniz gibi olsa sözümle olsa benim yada sizin hoşunuza gitmeyen olaylara el atardım.

iyi forumlar.

20. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

tamam modum biliyorum benim size bir lafım yok zaten :) sadece bi danışmak istedim belki bi bilginiz vardır diye sonuçta 100 m şeref 13.2 milyar tp var %30 u giderse yazık olur