Darkorbit Youtube Etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kaansakal tarafından 15 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kaansakal

kaansakal User

Merhabalar bu aslında şikayet konusudur ve sizin aracılığınızla PARS admine iletmek amacım.Siz sadece forumdan sorumlusunuz ve başka bir yetkiniz yok ama en azından adminlerle konuşabiliyorsunuzdur sanırım.
    KOD DAĞITIYORUZ!
    3D hakkında olumlu yorumunu youtubeda yer alan () bu gönderinin altına yaz. dağıtılacak olan 500 koddan birini kazanma şansı yakala
    (213 tanesi %30 indirim(24 saat geçerli) ve 7 gün premium - 283 tanesi CBR roket x 150 ve CBO-100 Lazer mermisi x 1000 ).
    Kurallar;
    - Kazanılan kodların 14 Ekim 24.59 zaman dilimine kadar istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.
    - Olumsuz veya uygunsuz içerik yazanlar kazansalar dahil kod verilmeyecektir.
    - Kazanan kullanıcı sayfamıza abone değilse kod verilmeyecektir.
    - Katılımın son zaman dilimi 13 Ekim 13.00' dır.
    - Kazananların açıklanacağı zaman dilimi 19.00' dır. (Video olarak internete' de yüklencektir.)
    - Kazananların kodları youtube üzerinden mesaj kutularına gönderilecektir. Eğer mesaj kutuları kapalı ise kazansalar dahil kod gönderilemediği için hakkını kaybetmiş olacaktır.
    Youutube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
    İyi şanslar...

Özellikle belki hata olmuştur diye 24 saati aşkın bir süre bekledim.Bu paylaşımdan sonra belirtilen videonun altına birçok yazı yazıldı ve herkes 500 kişiden biri olabilmek için uğraştı.Kazanlar açıklanmadı aslında kimseye ödül verilmedi sadece ertesi sabah 20 kod paylaşıldı ve youtube üzerinden mesaj kutularına değil facebook tan paylaşıldı.Benim belirtmek istediğim şey şu biz çocuk değiliz farkındayız bazı şeylerin bir değil iki değil lütfen verdiğiniz sözleri tutun ve görevinizi layıkıyla yerine getirin tek ricam budur.

2. Merhaba,

Asılsız şeyler yazmayınız; ben kendimden biliyorum, hiçbir şekilde kimliği belirtmediğim halde youtube mesaj kutuma kod geldi.

1-Youtube kanalına abone olmanız gerekiyordu.
    2-Sadece ve sadece olumlu yorumlar kabul edildi bu yüzden yorumunuzda olumsuz yerler varsa kabul edilmemiştir.
    3-Youtube mesaj kutunuzun açık olması gerekiyor.

İyi Forumlar

3. kaansakal

kaansakal User

Oncelikle belirtmek isterim ki uslubunuz cok sert benim yazdigim seylerde sallama uydurma gibi bir sey yoktur.Biz klanca videolara yorum attık yetmedi tr serverlarindan birkac arkadasimiza soyledik onlar atti ama ne gelen var ne giden.Kazananlar video ile aciklanacak dendi facebook ve youtube sayfalarini defalarca kontrol ettik bulamadik.Ve dedigim gibi 30 40 yaslarinda degiliz ama cocuk da degiliz kurallari en az 3er kez okudum hatta youtube kanalindan birbirimize mesajlar attik bizimkiler iletiliyor yani kanalimiz acik ki digerlerini de keza uyguladik.
    Ilk mesajimda belittigim gibi amacim bir takim algi operasyonlari yaratmak degil sadece küçük bir sikayet kutusu olusturmakti sizin araciliginizla da iletmek istedim o video yayinlanmadikca da icimiz rahat degil belirtmek isterim ki sizden ekstra bir sey istemiş de degiliz.

4. Merhaba,

Sorununuzu anladım fakat kimin kuralları bilip bilmediğini bilemeyiz bu yüzden belirtme gereği hissettim.

Sorununuzu da ilgili yerlere ileteceğim.

Fakat şunu da eklemek isterim; benim kodu aldığım gibi benim etrafımdan gördüğüm çok oyuncuda bu kodları aldı.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 15 Ekim 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.