darkorbit

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by GALATASARAY, Feb 12, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. arkadaslar simdi foruma bakiyorum ayri ayri konular acilmis ornek low ornek uri fiyatlari

ben sadece aklimdan geceni yazacam ben 2008 de bu oyuna basladim bir arkadasim sayesine severek oynadim oynuyorum oyun cok iyi bazi sorunlar oluyor arada simdi eski oyundan eser yok misal verecem ben son 6 aydir girmiyorum girsem de 1 yada 2 saat geciyorum baska oyuna nedenmi acik TR1 normal en cok oyuncu olan bir server 4 gun once oyuna girdim aksam uzeri ts de arkaslarla konusduk 3 gemi adam kesecegiz 1 1 tut 5,3 kadar oyunda saydim 100 yada 150 kisi bulamadik cubi kesen ayni kisiler 5,3 de ayni kisiler kimi kesecen adami kesiyorsun ya ozlen abi kesme diyor yada ozleden basiyor kufuru :D

simdi eskiden port etrafinda en az 30 gemi olurdu 4,4 savaslari olurdu millet bunu istiyor oyunda aksiyon yok denecek kaadr az oyunda oyle birsey yapilmasi gerek ki ses getirmesi lazim simdi reklam izliyor mustafa topaloglu yapmis guzel emege saygim var ama olmaz

dark neden bu hala geldi 3 boyuk bannlamadan dolayi bu hala geldi eskiden klanca gemisi calinan yada bann yiyenleri full yapiyorlardi klanca kiris keserek irisler alarak devam ediliyordu simdi
    gemi full yapmak nerdeyse cok pahali LF4 herku havuc
    daha da var bunlari yapsakda her hafta duzenli uri cekemek gerek bunuda yaptik desek kapi acmak sorun eskiden 1 milyon uri cok boyukdu en az 8.9 kapi acardik simdi acilmiyor bile kisaca dark hep isini sans olayina dokdu diyelim

peki ne yapmak gerek benim dusuncem

uri fiyatlarini beli bir sure indirim olmasi gerek millet full olana kadar
    yaratiklari uri fiyatlari yukselmesi gerek
    tr serverleri icin en azindan tr4 tr5 tr6 kapatilip tr1 tr2 tr3 birlesmesi gerekir oyun aksiyon olmasi icin

bunlar yapila bilinecek seyler
    oyun cok guzel basda dedigim gibi sagolsun adminler olsun yardimcida oluyorlar kisaca dark da olan aksiyon baska yerde yokdur ve son olarak kolay gelsin

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Konunuzu uygun bölüm olan Güncelleme ve Fikir Havuzuna taşınmıştır.Konuyu açarken uygun bölüme açmaya özen gösterelim lütfen .

İyi forumlar.

3. Serverler birleşmeli dediğin gibi bende Tr2 oyuncusuyum burası da boş aynı kışıler cubide vs.

4. serverları ugrastırmayın geçin tr3 dolu tr3 kaynıyor kasılamıyor millet hertaraf adam kaynıyor.))

5. dikkat edersen tr3 kapalsin demedim gecici

sureligine yada temeli tr4 tr5 tr6 kapalsin dedim

simdi bazilari diyeceksi server kaldirmaz vs vs tr4 acik olacak ama kimse girmeyecek

:D

6. 20082014

20082014 User

aynen oyle katiliyorum sana bilader bence boyuk bir degislik olmasi gerek ses getirmese lazimki oyunda koplar olmasin bence

7. 007.bont.

007.bont. User

sacmalama tr4 tr5 tr6 kapanirsa gemiler ne olcak milletin emeği var hepsi cöpe gitcek

8. arkadasim gemin istegin servere goture bilirsin sana secenek cikacak istegin serveri sececeksin emek gitmez sonucda merkez istedigi gemiyi istegi servere gecire bilir imkanlari var

9. 007.bont.

007.bont. User

ama soyle bi sey var kalabalik olcak oyun oynanmiyacak ozamanda

10. iEmre

iEmre User

Katılıyorum sana kardeş bağıra bağıra aylardır söylüyoruz bunları ama netice 0 :) 3 yıldır darkorbit oynuyorum ve emin olun şu an yüzüne bakasım gelmiyor yeni oyuncu yok full adam yok full adamın karsısına dikilcek adam yok vs vs yani hep yoklardayız :)

11. ÇORBACI

ÇORBACI User

Oyuna şans faktörü geldi millet oyundan nefret eder hala geldi mesela dün zeta kapısı açacam 1 parça kaldı tam 800 gg bastım 1 parça çıkarmak için son yaptığım 6 zetadan havoc çıkmadı son açtığım 150 kutudan çöpten başka bişey çıkmadı hepsi üstüste binince insan nefret ediyor oyundan oynayası gelmiyor kardeşim bu ekipmanları uri ile satın fiatı yüksek olsun mesela lf4ü 200.000 uriye satın isteyen uri ile alsın isteyen kutudan çıkarmaya çalışsın.

12. Serverler çok boş artık eski heyecan kalmadı ya malesef

13. ben tr1 de oynuyordum 2009 dan berli zaten son zamanlarda girmyiordum ama son bann olaylarini gordum iyice sogdum 3 gun ceza 30 bun ceza adamlar geri siralamaya girdi

birakdim oyunu foruma bakip cikiyorum

14. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.