DarkOrbit'e Gelmesi Gereken Güncellemeler

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve FyRo tarafından 1 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. FyRo

FyRo User

Merhaba, oyuna ayda yılda bir nostalji amaçlı giriyordum, artık bunun da keyif vermemeye başladığını gördüm. Gitmeden önce de, oyuna gelmesi gereken güncellemelerle alakalı bir şeyler karalamak istedim.

1. LCB-10 Pili sınırsız olmalı.

2. MCB-25 Pili Credi ile satılmalı.

3. Skylab modüllerinin, rafinerilerinin 20. seviyeden, 25. seviyeye yükseltilmeli.

4. Açık artırmada bulunan cephanelerin, mayın ve roketlerin, Günlük Dosyası'nın, Xenomit'in miktarları artırılmalı.

5. 1 Saatlik Açık artırmada ürün alan bir kimse aynı ürüne 1 saat boyunca teklif verememeli. (Böylelikle açık artırmadan birçok kişi yararlanabilecek)

6. Açık artırmadan destek alan bir kimse aynı desteği 10 saat boyunca alamamalı.

7. LF-2 Lazeri Credi'yle satılmalı.

8. 750 Hıza ulaşan gemi saçmalığından kurtulup, eski minimal düzeye geçilmeli. (Goliath'ın darbe ve hasar gücü bakımından etkili olduğu, Vengeance gemilerinin Goliath'a göre güçsüz ama hızlı olduğu günlerdeki gibi)

9. Galaksi Kapıları pazar günleri tecrübe ve şerefi 2 kat vermemeli. (Oyundaki sıralama hastalığı haritada oyuncu görmeyi zorlaştırıyor)

10. Klanlar farklı şirketlerden üye alamamalı (Eski şirket milliyetçiliği)

11. Yeni galaksi kapıları eklenmeli.

12. Yetenek Ağacı'ndaki Isı Arayıcısı'nın kaldırılıp, yerine Roket Ateşleme Hızı eklenmeli. (Başka alternatifler de olabilir)

13. Oyunda kazanılan başarımlar Credi ve Uridium olarak dönmeli. (Forumda başkasında görmüştüm, gayet mantıklı. Oyuncuların oyun içerisinde bir şeyler başarmış olduğunu gösterecektir)

14. N.O.V.A. saçmalığı kaldırılmalı.

15. Lazerlerin belli harita ve yaratıklardaki işlevleri detaylandırılmalı. (Prometheus bütün harita ve yaratıklarda en iyi lazer, bunun yerine sadece BL haritasında etkili olması diğer lazerleri kullanışlı yapacaktır.)

16. Gemi yükseltme modüllerine ulaşmak biraz daha kolaylaştırılmalı. (En azından 1. seviye modüllere)

17. Orcus gemisinin gemi yükseltme modüllerinin istatistiklerini 2 katına çıkartması kaldırılmalı. (Rivayete göre DarkOrbit oyuncularının her 10'undan 15'i Orcus kullanıyor. Diğer gemiler işlevini yitirmiş.)

18. Gemilerin Plus olması saçmalığı son bulmalı.

19. Her geminin kendine has avantajı ve dezavantajı olmalı. (RPG Oyunlarının temelinde Counter sistemi vardır. X Gemisi çok iyidir ama Y gemisinin X gemisine göre avantajı vardır. Böylelikle gemiler birbirlerini dengelemiş olur)

20. Çoğu gemiye, lazere, modüle (Özellikle hız modüllerine) nerf gelmeli.

Eminim ki düşündükçe daha birçok fikir gelir aklıma, aynı şekilde oyuncularla tartıştıkça da birçok fikir gelecektir; ancak burada bitirmek istiyorum. Konuyu yanlış yere açtıysam taşırsanız sevinirim.
    Güncellemeler konusunda siz oyuncular bu başlığın altında olumlu olumsuz yorumlarınızı belirtesiniz sevinirim.

Teşekkürler DarkOrbit.

2. FyRo

FyRo User

3. HAZELNUT

HAZELNUT User

Reis güncellemeleri beğendim ama bunların anketi var fazlasıyla evet oyu alanlar var gerçekleşmiyor. Adminler do ekibine bildiriyor mu bilmiyorum ama oyun çok geriden geliyor.

Oyun 1-2 yıl içerisinde biter. Oyunu boşver oyunada para yatırma yazık olur.

FyRo bunu beğendi.
  4. tryhardD

tryhardD User

Bu yazdıkların hakkında genelde açılmış konular mevcut ve bu modüller ve yeni aşırı dengesiz gemiler olsun oyuncuların ekseriyetle karşı çıkmasına rağmen getirilmiş şeyler. Yani kısacası oyun yönetiminin oyuncuların geri bildirimlerini pek umursadıkları yok. Sadece kısa süreli para kazandıracak şeylerle ilgileniyorlar ve ileriye dönük etkileri pek umursamıyorlar.
    Bu modül meselesi de bu tutumun en bariz ortaya çıktığı süreçti. Başta geriye düşmüş gemileri oyuna geri döndürmek amaçlanmış ve bir yere kadar başarmış bir sistemi sırf millete online kumar oynatıp para kazanmak amacıyla yolundan çıkardılar.

FyRo bunu beğendi.
  5. Oyunda o kadar çok eksik var ki kafa patlatılsa bu liste 20 değil 50 de olur 100 de. Yazdıklarının hepsine katılıyorum.

FyRo bunu beğendi.
  6. benim fikrime göre öncelikle olması gerekenler
    1-orcus eski haline getirilmeli....nede olsa plus rakipleri çok daha güçlü..onlarla başedebilecek bir gemi olur eski haliyle..
    2-başka şirketten klana üye alınmamalı..
    3-ortak pazar kurulmalı.burada üyeler elindeki fazla materyalleri satışa çıkartmalı vede başka üyelerin materyallerini teklif vererek satın alabilmeli..
    4-açık arttırma geliştirilmeli.materyallerin adetleri yükseltilmeli yeni madenler yeni gemiler ve aylık açık arttırma eklenmeli..
    5-sabit modullere ağırlık verilmeli..ne çıkacağı belli olmayan kararsız modul saçmalığından vazgecilmeli..
    6-pet yakıtı kredi ile alınmalı..
    7-bot ve trencilere müsamağa gösterilmemeli..
    8-lf4 uridyum ile satılmalı artık..

FyRo bunu beğendi.
  7. FyRo

FyRo User

Hemfikiriz. Bu gidişle 1 yılı bile zor görür gibi.

Sayfayı Paylaş