Darkorbite girerken açılan reklamlar.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●√↔F♥Я↔VΞNĐΞTTΛ●тüяк tarafından 25 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ****Herkese kolay gelsin iyi günler.
    benim sorunumda baslıkta belirttiğim gibi dark orbite girerken açılan reklam ve kimse bana bilgisayarında spy var demesin bu reklam sadece darkorbite girerken açılıyor ve tüm çarlarıma girerken açılıyor.

****Eskiden diğer bilgisayarımda sayfanın her tarafında reklamlar açılıyordu tarayıcıyı silip tekrar kurduktan sonra reklamlar kayboldu.
    Şimdide bu çıktı başımıza işin komik yanı 1-2 dk lık reklam koyuyorlar reklamı kapatmaya çalısırken üstüne tıklıyorum veya alttaki yazıya tıklıyorum nedense bigpointin sayfası veya başka reklam sayfaları açılıyor. V
    Ve işin komik yanıysa darkorbit reklamı izleyince 100 uri veriyor ( gerçektende 100 uri veriyor..!) ama galaxy gates e girince ücretsiz reklamlarda birşey çıkmıyor.

*****Ben bu reklamı görmek istemiyorum bunlar yüzünden açık arttırmayı kaçırdım.Zaten arada açık arttırma için son dk larda giriyorum o zamanımıda bu saçma şeylerle harcadım .:!

Ve son bi sorum var arenada neye göre düşmanı belirliyor. 4 çizgi rütbem var daha dün 2 kez albay geldi :/

Son düzenlenen: 25 Ekim 2014
  2. Kardeş reklam engelleyici chrome un eklentileri var onları kurarsan reklam almazsın ayrıca ben bir şey keşif ettim vip olanlarda reklam gösterilmiyor. Bende vipim yan hesabım degil ve yan hesaba girince vip olmadigi icin reklamdan gecilmiyor... Bu para kazanmaa stratejisi...

3. reklam engelleyici eklentisi var zaten sorun bu gösterilen şey aslında reklam değil dark orbite girerken bunu göreceksin deniliyor. Koşullandırdılar artık ve youtubedeki gibide değil 4-5 saniye izleyip geçemiyorsun videoyu durdurdum bikaç dk bekledim reklam gitmedi izleyene kadarda gitmiyor ve çara her girdiğimde o gün izlemediysem çarı açamıyorum videoyu izlemeden

4. Hacı bu sırf vip alanlar artsın diye getirildi. Yani para kazanma stratejisi viplerde çıkmıyor...

Ayrıca oyuna 50 tl ve üstü para yatıranlarada çıkmıyor...

5. şimdiye kadar 44 tl yatırdım sırf vip için :) bileydim 5-6 tl daha atardım çara :))
    Zetada 6 dır vermiyor havucumu bi türlü oyunu bırakamadım hala bütün olumsuzluklara karşı :/

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu sorunu ilettik arkadaşlar bu sorun herkeste çıkmıyormuş sanırım ama bazı hesaplarda sürekli bir gösterim varmış diye biliyorum izlemek istenilmeyen bu reklam sorunu umarım kısa zaman sonra düzeltilecektir.

7. iyi haberlerinizi bekliyoruz

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Umuyorum ki bu sorun düzelecektir bir çok oyuncumuz bu konuda biraz dertli sizde supporta sorun ile ilgili şikayetinizi bildirebilirsiniz kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.