Darkorbite giriş siteleriyle giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Leantos tarafından 28 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Leantos

Leantos User

Merhaba arkadaşlar ve adminler ben darkorbite siteye girdiğimde id şifre yazdıktan sonra giriş butonuna basıyorum ve sayfa beklıyor hiç bi değişim yok giriş yapamıyorum.Ama bigpointin sitesinden girdiğimde giriyor ama benim ana hesabım bigpointten değil.Birde zenmate adlı chrome eklentisini yüklemiştim onu açıp bastıgımda giriyor oyuna ama interneti baya kastırdıgı için oyunda aşırı ama baya baya aşırı derecede lag oluyor yardım lütfen...

2.Sorunumda kasma sorunu
    Bilgisayarım 4gb ram 1 gb 32 bit ekran kartlı bir bilgisayar diğer oyunlarda hiç kasma yapmamasına rağmen darkorbitte 30 fps görüyo max 45 oluyor.

!!!!!!!YARDIM!!!!!!

2. Merhaba ;

Öncelikle darkorbite buradan giriş yapmayı denermisiniz?

Tarayıcıda çalışan ek programlar interle sürekli veri alışverişinde bulunduğu için oyunda kasmalar,donmalar yaşayabilirsiniz mümkünse bu uygulamaları kapatmanızı tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.

3. Giriş sorunu için farklı bir tarayıcı dene.

Kasma konusunda benimde fps 30-32 geçmiyor ama pc kötü :D

4. Merhaba ,

Giriş sıkıntısını ne için yaşadığınız konusunda bir şey söyleyemeyeceğim fakat gerekli bilgilerinizle support'a mesaj yollayıp yardım alabilirsiniz.

Ayrıca fps normal gözüküyor.

Flash Player Hızını Öğrenmeniz için Klavyeden (F) Tuşuna tıklayın

FPS 45 ve Üzeri Çok iyi
    FPS 30 ve 40 iyi
    FPS 25 ve 30 orta
    FPS 15 ve 25 zayıf
    FPS 1 ve 15 çok zayıf

FPS ( Frames Per Second ) Hakkında Bilgiler
    Flash Player Hakkında Bilgiler

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Bir arkadaşım sol üstten server değişikliği yaptı diğer svdeki çar banlıymıs gerçek serverime geçiş yapamıyorum supportun umrunda değiliz zaten lütfen yardımcı olun!

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Sürekli olarak aynı mesajı yazıp duruyorsunuz bu sizin işleminiz de bir öncelik sağlamaz. Support ekimiz sizlere yardımcı olmak için zaten ellerinden gelenleri yapıyor. Sizden ricamız sabırlı bir şekilde supporttun size geri dönüş yapmasını beklemeniz yönündedir. Eğer ki 48 saat içinde geri dönüş yapılmaz ise size gönderiler ticket numarası ile birlikte yeniden support ekibimize yazmanızdır.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.