DarkOrbite tarayıcıdan girmek

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve THE-ORDuLu52- tarafından 28 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba DarkOrbit istemciden indirince PC eski olmasından dolayı sorun yaratıyor tarayıcıda çok fazla olmuyordu genelde tarayıcıdan oynardım ama bugün kapanmış geri açılma gibidir bı ihtimali varmı sizce flash yerine htlm kullanılabilir mesela

yunus_5757 bunu beğendi.
  2. Tarayıcıdan giriyordum ben de, oyun istemcisi hata verip açılmıyordu. Şimdi ne yapıcam bilemiyorum

yunus_5757 ve THE-ORDuLu52- bunu beğendi.
  3. ya bende aynı durumdayım

yunus_5757 bunu beğendi.
  4. kambalia

kambalia User

İstemcide oyun kasıyor diye 2 gün bekledim pazartesi oyun rahatlamıştır diye ebedi kapı 338. bölüme girdim lagdan dolayı patladım bu allahın belası kapıda'da hak iade edilmiyor yazıklar olsun böyle oyun teknik ekibine.Bütün emeğimi ÇÖP ETTİNİZ

yunus_5757 ve sütsüznuri. bunu beğendi.
  5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Flash Playerin desteğinin kalkması üzerine oyun tamamen istemciye taşınmıştır. İstemci dışında giriş yapılamamaktadır.

Gerekli cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.