Öneri Darkorbite Verilen Siteden Girilmiyor !!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve onuzanr tarafından 31 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sorunlar

Bu anket 31 Aralık 2026 19:21 tarihinde sona erecektir.
  1. Evet Yok Artık Sıkıcı Geliyor

66,7%
  2. Hayır Bu Sorunlar Giderilsin Yeter

33,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. onuzanr

onuzanr User

Sırf Girmek İçin Oyuna Tamer Yeşildağ mı Nese Onun Videosundaki Linkten Giriyorum Sorunları Giderin Tr3 Te Sıralamadan Haber Yok Oyun Gittikçe Batıyor Bir Düzelme Veya Gelişme Olacakmı Haritalar Bomboş Bu Sorunlar Giderilmeli Öncelik TR3 Sıralama Ve Oyuna Giriş Sorunu Başta Giderilmeli Mutlu YIllar

2. Merhaba ,

TR3 sıralama sorununu bilemiyorum fakat oyun girişte bir sorun yok. Bir çok server'a http://tr.pilot.darkorbit.com/community/? üzerinden giriş yapabiliyorum. Şu anda güncel giriş sayfası verdiğim link'tir.

İyi forumlar.

onuzanr bunu beğendi.
  3. onuzanr

onuzanr User

Teşekkürler moderatörümde bende yarım sayfa gozukuyor gırmıyor tam ekrana verdıgınız lınkten bende baska bır lınkten oyuna gırıyorum o linkte bu burada tam ekran gırıs yapıyor --

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ocak 2017
  4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Öncelikle lütfen forum üzerinde link paylaşmayınız.

Modumuzun attığı link resmi oyun giriş sayfasıdır.

Farklı yerlerdeki linklere itibar etmeyiniz.

Başka bir tarayıcıdan deneyebilirsiniz ,denediğimde tam sayfa olarak görünüyor .

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.