Darkorbite Virüs var diyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Λ•И•Ŧ•!•Ŧ•Ξ•Я•Ö•Я• tarafından 2 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar bu şeyle darkorbit de ilk defa az önce karşılaştım bu ne ya darkorbitte virüs var diyor bi resim atayım [​IMG]
    böyle hata oldu ne yapayım

2. tgs781

tgs781 User

evet arkadaşlar bu önemli bir konu aynı sorunu ben de yaşıyorum oyuna giremiyorum sayfaya ulaşılmıyor diyor girdiğim zaman skylap da video izlediğimde bu virüs uyarısı geliyor lütfen bu konuyla acil ilgilenin.

3. evet aynen bende dün akşam skaylaba girdim buu hata geldi bu konuyla ilgili darkorbit in bi haberi varmı acaba

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Darkorbitin güvenlik sisteminden dolayı antivirüs programları tehlike olarak algılamaktadır.

İyi Forumlar

5. iyide ya bir hacker grubu darkorbitin html ine ulaşıp buraya kötü amaçlı bir yazılım yüklemişse ve sizin haberiniz yok sa .Bunu anlamanız için size sistem mesaj yolluyormu.

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Kullandığınız anti virüs programın kalitesini sorabilir miyim?

İyi Forumlar

7. evet ben Avira Free Antivirus kullanıyorum tarayıcı zaten yandex resimde belliolduğu gibi bu hata bana hiç gelmedi ben öncedende avira ile yandex kullanıyordum

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Her geçen gün bigpoint kendini ddos saldırılarına karşı korumak için çeşitli güncellemeler yapmaktadır.

İyi Forumlar

9. o zaman moduum yani diyorsanız bu konuyla ilgili korkacak bişey yok pc nize virüs felan bulaşmaz o zaman

konunun kiilitlenmesi uygundur

10. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bigpointten bulaşmaz ona garanti verebilirim. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.