Darkorbite yeni bir kan lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [ΛИИKΛ_[гΛ]][170З] tarafından 19 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Baştan Tasarlanmalı

1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar oyuna oyuncu mu çekmek istiyorsunuz Darkorbit ekibi ? O zaman beni dinleyin !

1) Hataları hızlıca çözmelisiniz;

Bunu neden mi söylüyorum ? Hatalar oyunda çok fazla olmaya başladı son zamanlarda özellikle Hangar aşırı derecede kasıyor dayanamayıp oyunu kapattığım oluyor ve rakip oyun firmaları açık bulunsa serveri kapatıp bugları hemen düzeltiyor.

2) Oyunun giriş ekranı olsun ana sayfaları olsun yada oyun açılırken ki yer olsun bütün her şeyin tasarımını değiştirmeye çalışın 2017 ye uygun mükemmel tasarımlar kullanın emin olun 1 haftalık işi var bunu sizde biliyorsunuz yazılımcılar olarak 1 hafta mükemmel çalışırsanız emin olun para olarakta şuankinin bir kaç katını kısa bir zamanda alıcaksınız bunuda çalışanlarınıza pirim olarak verirsiniz

3) Serverlara önem vermelisiniz;

Bu olmazsa olmaz ! Oyun serverlarının gücünü artırarak kasma sorunlarından oyunu kurtarmalısınız.Kesinlikle en önemlilerinden biri daha

4) Yeni haritalar ve yaratıklar eklenmeli;

Her kesimden oyuncuları memnun edecek yeni haritalar ve yaratıklar eklenmeli!

5) Etkinlikler hatasız ve oyuncuları tatmin etmeli !

Bunu neden mi söylüyorum ? Bir etkinlik geldiğinde oyun bozuluyor ve etkinlikte yeni şeyler gelince oyundaki güç dengesi oyundaki ve etkinlik görevleri çok saçma ve ödüller çok saçma oluyor.

6) Aegis , Citadel ve Spearhead gemilerine yeni tasarımlar çıkarılmalı !

Bu gemilere neredeyse destek kesildi ve bu gemiler unutuldu Goliath ve vengance kaç tane işlevsel tasarım çıkarıldı fakat bu gemiler artık hız farkından dolayı çok hantal kalmakta
    Mümkünse bu gemilere hızını az bir nebze artıran veya hasarını biraz daha %5den biraz daha artıran veya yeni bir yetenek ekleyen bir tasarım çıkarılsa daha güzel olur.

7) Reklam sorunu: Darkorbit eskisi gibi reklam yapmıyor ben TV de bile reklamının olduğunu hatırlarım darkorbitin o ihtişamlı zamanlarında burada çoğumuz reklamlardan geldik şu reklamları lütfen artırın çok güzel bir oyunu kaybediyoruz güç geçtikçe.

8) Oyunda bugu haksız kazanç olarak kullananları banlamak yerine her hafta düzenli bakım yapsanız bug falan kalmaz oyunda.

9) Bigpoint darkorbitle ün yaptı bu oyunu . uzay üzerine kurduğunuz bu oyunu ya canlandırın tekrar eski günlerine getirin güzel bir çalışmayla yada bu işi bırakın oyuncuları perişan etmeyin uzayın çöplüğüne atmayın!!

10) Unutmayın 2006 yılının teknoloji ile 0 dan haritalar yaratıklar yaptınız bugün 2017 nin teknolojisiyle neler yapılabileceğini siz daha iyi biliyorsunuz.

Son düzenlenen: 19 Haziran 2017
    SES_SİZ_LİK bunu beğendi.
  2. Hayaller hayatlar olmuş. Bunların fikri bence spartandı işte ne bılıyım yenı gemılerın zor alınması oilleri çıkarmaya çalışmak gibi vs. her şeyi zorlaştırıp oyunda toplam tüm serverlarda 200 300 kişi falan kalınca tek bi server altında toplayacaklar heralde. Tüm serverları toplasan 5000 oynayan oyuncu anca çıkar. 9 senedir oyunun içersindeyim halen batışını seyrediyorum

3. yav kardeş 2 haftadır saat 8-9 dan sonra akşam pazar günleri kapılar fena donuyor bir hadesi 15 dk yerine donmadan 1 saate ettik bırakın tasarımı felan da ilk önce oyun bi kasmasın donmasın

4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Konuyu ilgili bölüme taşıyorum.

Arkadaşlarımızda fikir paylaşsınlar, talebe göre konuyu iletelim.

İyi forumlar...

5. _DODGE_

_DODGE_ User

Hayaller güzel bende zamanında kurardım ama bıraktım olmuyor çünkü en azından hayal kurmak bedava oyunda ki her şey gibi para değil ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.