Kutlama Darkorbit'e Yeniden Başlamak ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 23 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Başlamak mantıklı mı bilemiyorum hele şu an tam cephane ve uridium kasma zamanı gibi. İleride belki jackpot geri gelir gemiyi toparlayıp girer kazanırsam da parayı projelerimde kullanırım diye düşünüyorum...

Sizce oyuna yeniden başlamaya değer mi ? 2 Senedir oyunda yokum.

KerimBaylar bunu beğendi.
  2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Konuyu uygun bölüme taşıyorum burada konunuz gerilere düşebilir.

Oradan daha çok yardım alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. Kamikazeyi iyi ki satmamışım vota girdik :D

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Konuyu uygun bölüme taşıdığımıza göre yardımcı olabilirim :)

Oyundaki sorunlar en aza indirileceği söylendi ve şuan bence oyun gayet iyi ve artemis adminimiz'in geçen duyurduğu mesasj'da oyun hakkında güzel yenilikler habercisiydi diye düşünüyorum.

Sizde gene kamikaze yok bende vip yok :) pet attık dan sonra içim acıyor 350 uri için :)

Keyifli Forumlar.

5. Ya bu uber tallonları kim koyduysa fikir verdiyse ellerinden öpecem...

Halka burgu yok kıskaç dahi yok gemide çok sıkıntı...

6. beyazla kesin direk 4 5 atışta patlıyorlar zaten

7. Lordakikalara kadar geldik güzel uridium veriyor 40 k kastık 1.3 saatte.

8. Yeniden hoşgeldin Hakan :)

9. Hoş buldukta ağustosda discord diye mesaj bırakmışınız ben göremedim ne sunucusu bu hayırdır ?

10. Yeniden discordda toplanalım diye atmıştık uzayla birlikte

11. Hee açın abi valla sorun yok.

Açın gelirim. Eski sunucuya ne oldu ? Kemallerin olduğu sunucu patates oldu galiba ?

12. Ayberk orayı kapatmış, kanal sadece okumaya açık. O yüzden bende çıktım oradan

13. Bazı pis şeyler duydum zaten birileri arkamdan işler çevirmiş... Ölümüme sebebiyet vereceklerdi kılpayı kurtuldum...

14. O tür şeyleri aklımdan bile geçirmek istemiyorum :/
    Sunucu açarsak haber veririm, uzaydan mesaj bekliyorum

15. Düşünme yahu Allaha çok şükür başıma bir sıkıntı gelmez inşallah şu an her şey iyi gibi şimdilik...

Ne yapalım bu 2 senede öğrendiğim çok şey oldu ancak hala gerçekleştirilmesi gereken çok fazla şey var. Özümü buldum bazı ufak tefek sorunlar olsa da bir şekilde halledeceğiz.

Şu aralar okulda ki derslere gitmemeyi düşünüyorum çünkü okulda ki dersler inanılmaz boş ve bana bir şey katmıyor eve kapanıp matematik programlama kasacağım aklımda bu var.

Yani okulda gösterilen mantık tamam ama mantık bildiğin bilgisayara ali topu at mantığında kod yazdırılıyor sınavda kol gibi soruyorlar. :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.