darkorbiti telefonda oyna

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *O*R*X*A*N tarafından 21 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

s.a arkdshla bir onceki forumda yazdim dediler photon browseri indir darkorbiti telefonda oyna shimdi bu browser bizim ulkede gurcistanda calishmiyor ben parayla yadirdim shimdi kullanmayi bilmiyo bilen arkadashlara sesleniyorum yardim edin ..

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu konu ile ilgili bilgi pek kimsede olacağını sanmıyorum. Kısmen oyun dışı konu olduğundan, sorunuzu konunun altında konu sahibine sorarak çözüme ulaşabilirsiniz. Sorunuzu oraya yazmanız tavsiyemdir. Telefondan darkorbite girme konu başlığına tıklayarak ilgili konuya erişebilirsiniz. Bu konunuzuda "Yeni Başlayanlar" kısmına taşıyorum.

Keyifli Forumlar

3. Ben taplet den rahat giriyorum.

4. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

bende telefon olmazmi?kardesh sen hangi browserl giriyon.tabletin markasi ne yaza bilirmisin lutfen ben parayla browser aldim cok uzgunum.oyunu aciyor amma baslaya basiyom acilmiyor.

5. Merhaba ,

Telefondan oyun oynanamıyor fakat açık arttırma gibi yerlere bakabilirsiniz. Mod'umuzun verdiği konuyu incelerseniz yardımı olabilir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.