Geri bildirim DarkOrbit'in 19. Yıldönümü Etkinlikleri - Geri Bildirim

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve Erlik tarafından 6 Aralık 2025 13:00 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba Uzay Pilotları,

DarkOrbit'in 19. Yıldönümü Etkinlikleri ile ilgili görüş ve önerilerinizi Forum Kuralları çerçevesinde bu konu başlığında paylaşabilirsiniz.

Unutmayınız ki sadece konu ile alakalı geri bildirim yanıtlara izin verilmektedir, tüm konu dışı mesajlar silinecektir.

DarkOrbit Türkiye Takımınız

2. çok güzel etkinlikler var geçen yıllara göre baya değişmiş çok şaşırdım sanki buz dağları biraz erimişler gibi geldi bana acaba küresel ısınmadanmıdır nedir anlayamadım.ellerinize sağlık süper etkinlikler koymuşsunuz çok heyecanlandım özellikle buz dağlarına.

POSEİDON ve titans___ bunu beğendi.
  3. KruelSiege

KruelSiege User

"Buz Dağları" etkinliğine de ben de bayıldım. Tüm sene bu etkinliğin gelmesini iple çekmiştim. Harita arka planındaki o güzel buz dağlarını görmek için tüm gün online olabilirim. Tasarımcıların eline sağlık.

Muhtemelen kredili roket verecek doğum günü kutularını toplamak için de sabırsızlanıyorum. Her ne kadar bu roketlerin hasarı düşük olsa da ve elde edilmesi çok kolay olsa da bu roketleri bedava elde edebilmek şahane olacaktır.

Doğum günlerine yakışır bir etkinlik serisi olmuş. Ellerinize sağlık.

titans___ bunu beğendi.
  4. Alman ve İngiliz Forumda Doğum günü kutuları sadece 4 gün yaziyor.

Hangisi doğru??