Geri bildirim DarkOrbit'in 19. Yıldönümü Etkinlikleri - Geri Bildirim

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve Erlik tarafından 6 Aralık 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba Uzay Pilotları,

DarkOrbit'in 19. Yıldönümü Etkinlikleri ile ilgili görüş ve önerilerinizi Forum Kuralları çerçevesinde bu konu başlığında paylaşabilirsiniz.

Unutmayınız ki sadece konu ile alakalı geri bildirim yanıtlara izin verilmektedir, tüm konu dışı mesajlar silinecektir.

DarkOrbit Türkiye Takımınız

2. çok güzel etkinlikler var geçen yıllara göre baya değişmiş çok şaşırdım sanki buz dağları biraz erimişler gibi geldi bana acaba küresel ısınmadanmıdır nedir anlayamadım.ellerinize sağlık süper etkinlikler koymuşsunuz çok heyecanlandım özellikle buz dağlarına.

cakalfatih3411, POSEİDON ve titans___ bunu beğendi.
  3. KruelSiege

KruelSiege User

"Buz Dağları" etkinliğine de ben de bayıldım. Tüm sene bu etkinliğin gelmesini iple çekmiştim. Harita arka planındaki o güzel buz dağlarını görmek için tüm gün online olabilirim. Tasarımcıların eline sağlık.

Muhtemelen kredili roket verecek doğum günü kutularını toplamak için de sabırsızlanıyorum. Her ne kadar bu roketlerin hasarı düşük olsa da ve elde edilmesi çok kolay olsa da bu roketleri bedava elde edebilmek şahane olacaktır.

Doğum günlerine yakışır bir etkinlik serisi olmuş. Ellerinize sağlık.

cakalfatih3411 ve titans___ bunu beğendi.
  4. Alman ve İngiliz Forumda Doğum günü kutuları sadece 4 gün yaziyor.

Hangisi doğru??

cakalfatih3411 bunu beğendi.
  5. AmentesS

AmentesS User

Bugüne kadar Buzdağları kadar güzel bir etkinlik görmedim.Mükemmel ötesi.Doğum günü kutularıda harika. O kutulara 1 gg koymayı kim akıl ettiyse bravo. Haftaya hangi lazeri çıkarıyonuz zamanı gelmedi mi :d

6. yordey

yordey User

kod varmı peki?

7. DarkOrbitin doğum günü bu gün ama ne doğum günü kapısı ne de bonus kod hiç bişey yok.. kış etkinliği, görevler ve meteroid kutular tamam da eskiden daha görkemli kutlardınız doğum gününü...ne değişti şimdi..merak ediyorum..paymenttede bir sürü paket var.parada kazanıyorsunuz oyun zaten pay to win oldu...siz cimrilik peşindesiniz hala..

8. #Türk!

#Türk! User

görevler gitmiş, kutular botlardan bize kalmıyor. kod desen hala daha goliath plus tasarımı bile vermediler. hala daha doğumgünü kapısı arıyorum etrafta.

9. joetly

joetly User

bültene abone olduk geçenlerde ancak mail hala gelmedi, sonra mı gelecek acaba?

10. bültene aboneyim öncesinden beri ama kod gelmedi desteğe mi başvuralım ?

11. Erlik

Selamlar,

Kodlar, bugün itibariyle iletilecektir. Lütfen sabırlı olunuz ve mailinizi kontrol ediniz.

İyi forumlar..

UCӇIӇΛ_ḾΛĐΛЯΛ bunu beğendi.
  12. KOT NEYMİŞ

13. Kod şahsi olarak herkese farklı gönderiliyor. Eğer pazar gününden bülten aboneliğin yoksa geçmiş olsun sana kod yok. Bana geldi mesela.

14. ŞahFD

ŞahFD User

Bu tarz efektli gemileri kullanmayı sevenler için on numara ideal ilerlettiğin de arkadan motor yanma efekti çıkıyor

mustafa1973 bunu beğendi.
  15. .jack6028.

.jack6028. User

Tr4 serverinde oynamama rağmen ve daha önce hiç tr5 serverinde oynamadığım halde kod tr5 serverindeki ip adresine geldiği için tr4 hesabımda kullanamıyorum. Erlik adminim sorun nedir yardımcı olur musunuz?

16. Erlik

Kodlar hala gönderiliyor. Bültene abone olduysanız bekleyiniz lütfen.

İyi forumlar..

17. .jack6028.

.jack6028. User

çok teşekkür ederim forumun bel kemiği sizsiniz gerçekten.

mustafa1973 ve Erlik bunu beğendi.
  18. SLayerGL

SLayerGL User

kod benim hesabıma geldi fakat asıl hesabım Türkiye sunucusunda bana Türkiye 5 için gönderilmiş boşa mı gitmiş oluyor ?
    bülteni Türkiye sunucusundaki hesabımda açtım

19. bazı hesaplarda gelen mailler 2 hesabada gelir fakat tek mail gibi görünür 2 maildir maili kontrol et üst kısımda bir tıklama linki daha varmı.

20. bülten abonesiyim ama bana kod gelmedi.

***ZIP**ZIP*** bunu beğendi.