Darkorbit'in durumu

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve xBlade60 tarafından 1 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
?

Darkorbit eski haline dönmeli mi ?

1. EVET

2. HAYIR

Birden fazla oy kullanılabilir.
Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. xBlade60

xBlade60 User

merhabalar

son yıllarda oyunun kötü gidişi ve birkaç yeniliğin oyundan oyuncuların ayrılmasına sebeb olması ve support veya adminlerin oyuncularla ilgilenmemesi konusunda Darkorbit 'in geleceği oyuncuların eşit bir şekilde oynamasını sağlayacağı oyunun kasmasının veya unity gibi bir sisteme gecmesi hakkında oyunculara net birşekilde açıklama yapacak mı . oyun eski popülerliğinde değil ve eski admin cm gibi sistemlerin olmaması oyuncuların problemlerinin cözülmesinde olumsuz etki oluyor . Darkorbit suan ne durumda bir açıklama yapacak yetkili varmı ?

2. Efsane77

Efsane77 User

Sadece saçma modüller oyundan kalksa yeter bugün bl de 775k hasar yedim nasıl vs atıcaz modülü olan oyunda dokunulmazlık sahibi oluyor

3. hoppa15

hoppa15 User

ben hiçbişeyim tam olmamasına ragmen, sadece 1 level full pro seprom %20 destek + burguyla 400k vurdum