Darkorbit'in en boş serveri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ._UzAyyOlCuSu_. tarafından 25 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sizce hangi server daha boştur? US3 mü, İskandinavya mı, yoksa Global Avrupa 7 mi?

2. Merhaba ,

Net bir şey söylemek zor fakat bilgisi olan yada oynayanlar bilgileri dahilinde yazacaklardır.

İyi forumlar.

3. Bana kalirsa Iskandinavya sserveri .Bir ara bakiyim. dedim.Kendimi cok yanliz hissettim cok kotuydu.Global 3 te onuyorum tam ortalama ne az aadam ne cok adam var.Tabi TR deki gibi degil.4-4 lerde savas yok...Adminler asla ama asla bakmiyo ve cevap vermiyo

4. Ama ben İskandinavya'da oynadığımda şansıma çok bol adam vardı. Sinir oldum. En az bir serverde bile full+full o kadar mı zor?

5. İskandinavya2, resmen ölü serverdır, eski serverımdır. :D

6. Bi deneyeyim :) Belki baya bi güçlü olurum :) Aslında bomboş olması çok iyi. Hem açık artırmada fiyatlar düşük, hem adamlar sizi kesme arzusunda değiller, işte bunun gibi :)

7. Merhabalar,

Tercihiniz şimdiden hayırlı olsun.Forum sayfamıza her zaman bekleriz.:);)

İyi forumlar

8. BossAgeof

BossAgeof User

tr serverinde başla derim orda güçlü olup napıcan cubiyle vs mi atıcan güçlü olunca yalnız kalırsın gel tr serverina fgir admin klanlarına al paranı al golini al şlf3 ünü

9. Admin klanı derken ? Girmek için napmam gerekiyor. Yeni başladım bende bilgilendirirsen sevinirim.

10. Fakat dsozde ful+ful olunca kimseyi bulamayacaksiniz kesecek :(

11. DuoTırs

DuoTırs User

Kasilan her serverda kasilir ya bos server'da guclu olmak neyine yarayacak :) TR6 gel ben de TR6 VRU'dayim

12. Abd doğu 2 ve 3 serverleri baya bos fakat yakin zamanda turk istilasina ugradi. Onceleri iris 500 bin credi ye gidiyordu simdi 4 m ye gidiyor :)

13. Olsun en azından rahatça katil petler ve tallonu keseyim yeter :) Sonuçta tallon önemli :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.